發新話題

[認真] 不如大家傾傾六四吧....

中國有完善既食品 / 工程質量制度

欠缺既係反貪 / 監管既操守  

其中原因係因為一黨獨大 , 神又係你鬼又係你 , 冇人去制衡政府

" 共產黨為人民服務 " 已經成為歷史

官員變哂做 " 為人民幣服務 "

引用:
原帖由 hypermax 於 4-6-2009 12:12 發表

個人覺得係嬴左啖氣,輸左個關係囉

之後咪爭取過第二樣野囉,人點會咁易滿足?

不過睇到吾爾開希闖關同自首論起.........

佢自己以經先行承認呢個民運是錯的
點解吾爾開希先生會拋底其他啲民運人士走左去呢?佢明知會有所謂屠城啦!佢自己走先!唔通其他民運人士沒有娘的嗎?而家吾爾開希先生肥肥白白!當晚留在天安門跟他一齊出生入死的人又如何呢?為何他們不一齊走呢?何謂領袖呢!致兄弟於生死是領袖所為嗎?他一早已經知解放軍入城仲要自己先走!算甚麼搞民運!此刻仲厚顏講甚麽當晚如何如何!有啲想嘔!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

立法會議員薪酬有5 餅幾

辦事處鋪租 , 助理人工都係實報實銷阿公數

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-6-2009 14:01 發表
死共匪..今朝連RTHK2都JAM埋..阻住我聽收音機..我X
唔係新聞
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2009/06/03/vause.chang.tiananmen.anniv.cnn
睇到呢段片我真係覺得好慚愧
人地外國記者只係黎拍攝,又無捉d市民黎做訪問
點解班便衣都要用雨傘阻礙記者

引用:
原帖由 yauwahon 於 4-6-2009 15:34 發表

點解吾爾開希先生會拋底其他啲民運人士走左去呢?佢明知會有所謂屠城啦!佢自己走先!唔通其他民運人士沒有娘的嗎?而家吾爾開希先生肥肥白白!當晚留在天安門跟他一齊出生入死的人又如何呢?為何他們不一齊 ...
其實係解放軍入城前, 學生領袖係認為民運已經失敗左
叫大家走
但係d人已經唔聽, 有學生領袖因為咁而被罷免

引用:
原帖由 無情情 於 4-6-2009 16:27 發表
http://edition.cnn.com/video/#/v ... tiananmen.anniv.cnn
但係共匪唔識得醜

引用:
原帖由 於 4-6-2009 15:28 發表

其中原因係因為一黨獨大 , 神又係你鬼又係你 , 冇人去制衡政府

" 為人民幣服務 "...<-----我好鍾意你呢句 .....

引用:
原帖由 於 4-6-2009 15:28 發表

天大笑話

共產黨最醒係<口號>
sorry..但只限<講>

引用:
原帖由 hypermax 於 4-6-2009 12:12 發表

個人覺得係嬴左啖氣,輸左個關係囉

之後咪爭取過第二樣野囉,人點會咁易滿足?

不過睇到吾爾開希闖關同自首論起.........

佢自己以經先行承認呢個民運是錯的
其實呢一份係高尚的職業, 搞一單野隨時要用上幾十年,

係呢幾十年會有志同道合既人士供養你, 一邊搞又一邊繼續讀書攞高學歷.

入得呢行, 呢一世都唔驚會失業, 完成一單又有下一單,

咁當然有所犧牲啦.

引用:
原帖由 無情情 於 4-6-2009 16:27 發表
http://edition.cnn.com/video/#/video/world/2009/06/03/vause.chang.tiananmen.anniv.cnn
其實我不論動機, 其實用傘都總好過用手...都算高招
鵰。豹。狸。獅。狒

今日64維園燭光晚會有十五萬人支持,
司徒華先生20年堅持為公度為真相無白費,
努力呀華叔!

引用:
原帖由 keane 於 4-6-2009 21:52 發表

其實呢一份係高尚的職業, 搞一單野隨時要用上幾十年,

係呢幾十年會有志同道合既人士供養你, 一邊搞又一邊繼續讀書攞高學歷.

入得呢行, 呢一世都唔驚會失業, 完成一單又有下一單,

咁當然有所犧牲啦 ...
絕對認同!就算身不在也可以定期有支票收!幾好呀!但而家警察也要匪徒幫忙救濟!警車也要賣比人生產!可悲矣!

Hong Kong Police Unit Anti Terrorism

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 21:58 發表

佢地真係好膠

不停block 住人地部機

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 21:58 發表

與時並進嗎....講手不如講傘....

發新話題