發新話題

氣手槍改大力

管 嘩佬 飛標 擊鎚彈弓 HOPUP膠
要力玩MGC同VVA啦

引用:
原帖由 於 7-5-2012 19:25 發表

因為人地打自己FEEL 唔到, 所以自己支槍要大力D.
令人有意無意不死都唔好
小學雞就同你問1.99999999999999999J
兩面力算得乜,值得大爺你抽水

話時話, 做密氣我依家打算做兩part:
彈匣出氣膠同飛機之間落少少油
飛機氣咀加少少油(唔敢落多, 怕搞到hopup膠)

引用:
原帖由 faihk 於 7-5-2012 21:53 發表
參考吓 !

http://www.wargameyau.net/viewth ... ;highlight=%2Bfaihk
fai兄
飛標其實係咪分氣去槍管同blowback既零件?
thanks

引用:
原帖由 一舊水 於 7-5-2012 23:11 發表
話時話, 做密氣我依家打算做兩part:
彈匣出氣膠同飛機之間落少少油
飛機氣咀加少少油(唔敢落多, 怕搞到hopup膠)
飛機咀唔好上油呀! 你想支槍hop-up膠漲咩?

引用:
原帖由 faihk 於 7-5-2012 23:36 發表

飛機咀唔好上油呀! 你想支槍hop-up膠漲咩?
唔知得左添
多謝提醒

密氣應該做邊度, 拍頭位/氣缸內?
我淨係新槍返黎係槍店噴過一次油入去氣缸

引用:
原帖由 一舊水 於 7-5-2012 23:34 發表

fai兄
飛標其實係咪分氣去槍管同blowback既零件?
thanks
我唔熟氣動, 不過好似係!

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-5-7 23:07 發表

令人有意無意不死都唔好
小學雞就同你問1.99999999999999999J
兩面力算得乜,值得大爺你抽水
你唔覺你個理由真係牽強得黎好好笑架咩?
試過人地d槍太細力feel唔到比人話不死 <- 呢個問題唔關你支槍事下話?
你FEEL 唔到就唔該你著少D. 你改大支槍既力都改變唔到人地支槍咩力架.
落場怕打中人vest佢都feel唔到 <- 咁咪打多槍囉, 反正佢都FEEL 唔到.
我無話你想改大力好小學雞. 只係你俾個理由真係小學雞啫.
一面力同兩面力起CQB 係差唔到幾多. 打VEST 係FEEL 唔到就FEEL 唔到. 拍拍聲都係feel 唔到.

UNDER DEVELOPING

BLOW BACK

BOLT BACK
抽水
菜鳥一號

我想問槍街有冇大流量飛標FOR 馬記glock 17??

引用:
原帖由 一舊水 於 7-5-2012 17:02 發表
試過人地d槍太細力feel唔到比人話不死
落場怕打中人vest佢都feel唔到, 錦費事話佢不死啦
咪傻啦
人係要不死你打到佢爆缸都仲可以話feel唔到

引用:
原帖由 landy 於 8-5-2012 01:55 發表
BLOW BACK

BOLT BACK
抽水
BLOW BACK ! OK!

見到呢類型標題禾通常唔入。。。。不過去到第2頁。。。。入泥睇下咩事。。。。點知見到你D。。。理由。。。。真係。。。。乳膠柒

引用:
原帖由 hklovers 於 8-5-2012 04:02 發表
我想問槍街有冇大流量飛標FOR 馬記glock 17??
都係FIREFLY,都係鈗X,都好似係$#@)

大家有冇見過呢粒???個網寫係FOR 馬記GLOCK
http://www.csqiang.com/goods.php?id=927

發新話題