發新話題

睇下MARUI 幾時執

初頭都幾想買黎玩, 只不過又係fixed hopup+無誠意comp頭
慳返千八

引用:
原帖由 一舊水 於 2012-5-10 17:11 發表
同埋如果呢支野支外內管可以去到comp頭就好過marui
marui太無誠意了
warrior同埋呢支個comp頭都係得個樣, 又唔對長少少內外管, 曬左個comp頭
外管去到COMP? 咁個COMP 有乜用?

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 10-5-2012 20:24 發表
外管去到COMP? 咁個COMP 有乜用?
有d空位就唔好咁cheap嘛
Comp頭我就覺得要黎偷位比內管同外管(係呢個case, 因為comp頭同外管非一體化)
支野都收到成千八蚊港紙
伸長少少內外管好過啦

佢外管去到comp盡頭重九唔搭八.....

引用:
原帖由 gtoray 於 10-5-2012 20:42 發表
佢外管去到comp盡頭重九唔搭八.....
順便問下先
Hicapa d comp頭係咪另一會事?
因為果種comp頭好似同silencer一樣,偷位黎包住內管

就憑WE呢支騎呢手槍可以叫馬老二執粒.....? 知唔知全世界有幾多Japan 死硬派....? (雖然軍醫絶對唔係....),當年HFC都有一支全金屬M9 full auto....又平又靚,初初玩都好爽,最後...... 實際玩過先知....

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 2012-5-10 21:01 發表
就憑WE呢支騎呢手槍可以叫馬老二執粒.....? 知唔知全世界有幾多Japan 死硬派....? (雖然軍醫絶對唔係....),當年HFC都有一支全金屬M9 full auto....又平又靚,初初玩都好爽,最後...... 實際玩過 ...
單係呢支當然唔會執. 你睇下某公司呢期馬記出乜佢就起YOUTUBE 有疑似物體出現...

引用:
原帖由 於 10-5-2012 21:06 發表

單係呢支當然唔會執. 你睇下某公司呢期馬記出乜佢就起YOUTUBE 有疑似物體出現...
總之WE d手槍,都係實際試真先好....打topgas打得過2、3千飛唔出問題嘅軍醫都會買番支....否則款再靚都唔考慮...

HAPPY SHOOTING!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 2012-5-10 21:13 發表

總之WE d手槍,都係實際試真先好....打topgas打得過2、3千飛唔出問題嘅軍醫都會買番支....否則款再靚都唔考慮...

死硬派只係佔少數啫... 唔係國狗邊會咁既質素都咁好賣.
軍醫師兄似乎中過W醫招...?

貴有貴玩平有平玩
平既玩壞左再買

引用:
原帖由 於 10-5-2012 21:18 發表

死硬派只係佔少數啫... 唔係國狗邊會咁既質素都咁好賣.
軍醫師兄似乎中過W醫招...?
中過幾次了....

引用:
原帖由 一舊水 於 10-5-2012 21:30 發表
貴有貴玩平有平玩
平既玩壞左再買
平既軍醫鍾意KJ....

馬老汁左...
我們出什麼

引用:
原帖由 sam524 於 2012-5-10 22:02 發表
馬老汁左...
我們出什麼
KSX

引用:
原帖由 T-800 於 2012-5-10 21:56 發表

平既軍醫鍾意KJ....

KJ 果D 係真金屬.

發新話題