發新話題

原子彈。日本。

引用:
原帖由 roger822 於 20-7-2007 12:36 發表

師兄唔好笑小弟啦
果度有得睇到個牆係有個工人當時拎住把梯, 熔左個"人形"落牆,
d汽水樽痴埋晒一舊舊
仲有塵浦上天主堂爛得好可憐,
仲有d勁多血既三凌廠工人服,
好多好多好核凸既野

同埋我 ...
師兄你指呢D情況?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

so the paragraph in this site would be possible?
http://cyberx.fransoftlab.com/
choose 靈異檔案-陰謀論 : ------->檔案 -------> 美國在日本投原子彈的騙局??

引用:
原帖由 RYODLi 於 20-7-2007 15:30 發表

師兄你指呢D情況?
我唔係好睇得到圖中係乜,
但係我諗佢係咁上下,
遮係有個人影同埋條彬係牆上面......
熔左入去得個黑影,
同圖中個影好相似既效果
引用:
原帖由 Paul 於 20-7-2007 13:51 發表

因為一些日本國民及政客成日因為自己被核彈炸過而覺得日本是二戰受害國(甚至最大受害者)而記不起或否定自己是發動國,
哦!
師兄我明白啦,
你岩岩咁講,
令我諗起點解係個館入面, 佢文字上既解釋講到自己好似受害者咁
又話咩自衛,
又話俾人侵略

引用:
原帖由 roger822 於 20-7-2007 18:56 發表

我唔係好睇得到圖中係乜,
但係我諗佢係咁上下,
遮係有個人影同埋條彬係牆上面......
熔左入去得個黑影,
同圖中個影好相似既效果
呢d黑影呢...應該係d 核塵埃係爆風之下,俾物件擋左,令到後面冇塵,所以有黑影吧? 我諗...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-7-2007 19:00 發表

呢d黑影呢...應該係d 核塵埃係爆風之下,俾物件擋左,令到後面冇塵,所以有黑影吧? 我諗...
我唔識,
不過我講果個係個人夾住左俾左個影,
我唔識表達,

同埋我睇到d野話當時佢地見到上空有飛機飛過,
以為架飛機係黎望下就算, 所以無理到
不過之後11點左右就爆炸
個鐘係個館入面都可以見到係停左係果個位

條友原爆之下重可以生存,建築物可以抵擋破壞力,攝影師可以係幅射塵之下影相,日本呢個戰敗國真厲害

引用:
原帖由 追逐者 於 20-7-2007 20:12 發表
條友原爆之下重可以生存,建築物可以抵擋破壞力,攝影師可以係幅射塵之下影相,日本呢個戰敗國真厲害  
呢個應該冇即時問題既…不過佢未來果十幾年就…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
我諗個乏圍係咁

====
原爆||  (即時消失) --> (燒到成個人可能得返一小部份) --> (燒到好傷) --> (變K型) --> 生還
====
引用:
有好多建築物都唔會真係完全100%炸到粉碎

引用:
原帖由 roger822 於 20-7-2007 20:45 發表

我諗個乏圍係咁

====
原爆||  (即時消失) --> (燒到成個人可能得返一小部份) --> (燒到好傷) --> (變K型) --> 生還
====

唔會消失掛 會氣化姐

引用:
原帖由 roger822 於 20/7/07 08:45 PM 發表

我諗個乏圍係咁

====
====

如果我係要比原子彈炸我靈願唔知頭唔知路就香左好過
總好過唔死住要(電)多震又極痛禁

引用:
原帖由 DevilGTO 於 20-7-2007 21:39 發表

如果我係要比原子彈炸我靈願唔知頭唔知路就香左好過
總好過唔死住要(電)多震又極痛禁
燒到死又死唔去, 器官又有d無d仲慘
引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 20-7-2007 21:01 發表

唔會消失掛 會氣化姐
我咁講渣- -"

睇黎我有點兒不合乎你地既 requriment @@"

引用:
原帖由 roger822 於 20-7-2007 20:45 發表

我諗個乏圍係咁

====
====

到生還果部份就超出廣島la你估原爆炸50米咋!?
引用:

原爆中心高達6000度以上,可即時毀滅一切物件,爆炸衝擊波亦可破壞建築物結構,加上爆炸後既真空,會形成超過10級颱風既風力,一下子可以吹毀整個城市
師兄...你真係唔知核武器既真正可怕.

最大問題係 , 受幅射影響既土地至少數十年內會寸草不生 , 幾代人因幅射K型等等....

今日既廣島長崎有麼 ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 20-7-2007 23:52 發表
最大問題係 , 受幅射影響既土地至少數十年內會寸草不生 , 幾代人因幅射K型等等....

今日既廣島長崎有麼 ?
我有兩個同學是長崎人,他們看似好建康

引用:
原帖由 Paul 於 21-7-2007 00:02 發表

我有兩個同學是長崎人,他們看似好建康
我去過廣島...果度d女仔幾靚....係咪輻射後遺症,幾代都要靚d!?

發新話題