發新話題

有冇ching睇咗ATV個台慶?

引用:
原帖由 一舊水 於 23-6-2012 07:37 發表
琴晚係酒樓食飯, 人地d伙記都食緊, 轉左去呀周, 之後見到有個男人係度扮女人, 我重以為佢又搞乜咩爛gag show
原來係台慶......
不過CCTVB套深賤好睇過佢N多
Damn! How come it's ATV?!.jpg

ATV台慶
咩黎架

引用:
原帖由 Lolanto 於 24-6-2012 01:56 發表
ATV台慶
咩黎架
All Terrible Video

果個林咩辰....一日到黑問"對不對..."

引用:
原帖由 tf141 於 23-6-2012 03:45 發表

真恐怖, ATV完全俾大陸入侵晒
入侵哂又點...反正都無人睇

引用:
原帖由 mujiadam 於 24-6-2012 02:46 發表
果個林咩辰....一日到黑問"對不對..."
仲有yes校草主持
d普通話屎到
我以為佢扮星爺搞笑

回覆 18# 的帖子

Absolutely Trash Video

引用:
原帖由 gtoray 於 24-6-2012 03:13 發表

仲有yes校草主持
d普通話屎到
我以為佢扮星爺搞笑
呢種年代重講Yes
重要請去主持

獨望著空凳原我能 再度和他促膝而坐 獨望著空凳難過  為何想講的從前不說清楚

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20120624/16453823

引用:
原帖由 Hitter 於 24-6-2012 11:47 發表
獨望著空凳原我能 再度和他促膝而坐 獨望著空凳難過  為何想講的從前不說清楚

http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/art/20120624/16453823
係facebook發現咗d咁既野

亞洲電視55周年台慶悶走北京觀眾,卻惹出鬧鬼疑雲,與子同住有​弱聽的江婆婆,因家中電視接收亞視較無線清晰,所以長期都是觀賞​亞視節目,適逢昨晚55周年台慶,江婆婆獨自在家觀賞節目,怎料​到節目尾聲,一眾亞視藝員將壽包拋上空空如也的觀眾席,江婆婆大​感疑惑,以為是自己睡著發夢,清醒過後再細心一望,一眾亞視藝員​滿面笑容,還向空空的觀眾席打招呼,當堂嚇得江婆婆驚慌失措,懷​疑自己"鬼遮眼",整晚都睡不著,到天亮醒後立即告知兒子王先生​,經查證解釋後才知道是一場誤會,江婆婆得知後大呼 : 亞視想嚇死人咩?! 王先生稱,我今日都有上網再看拋壽包一幕,的確覺得亞視此環節是​有點“得人驚”及過左火,稍後我打算換一部新電視,看英文台也好​,什麼台也好,都不想再看這見鬼電台,亞視連我媽媽這類僅存小數​的觀眾都趕走,應該要好好反思。

我其實都唔知佢幾時播,點知我轉轉下轉到高清亞洲就見到宮雪花唱歌,聽到我起雞皮……

'亞洲電視55周年台慶悶走北京觀眾,卻惹出鬧鬼疑雲,與子同住有弱聽的江婆婆,因家中電視接收亞視較無線清晰,所以長期都是觀賞亞視節目,適逢昨晚55周年台慶,江婆婆獨自在家觀賞節目,怎料到節目尾聲,一眾亞視藝員將壽包拋上空空如也的觀眾席,江婆婆大感疑惑,以為是自己睡著發夢,清醒過後再細心一望,一眾亞視藝員滿面笑容,還向空空的觀眾席打招呼,當堂嚇得江婆婆驚慌失措,懷疑自己"鬼遮眼",整晚都睡不著,到天亮醒後立即告知兒子王先生,經查證解釋後才知道是一場誤會,江婆婆得知後大呼 : 亞視想嚇死人咩?! 王先生稱,我今日都有上網再看拋壽包一幕,的確覺得亞視此環節是有點“得人驚”及過左火,稍後我打算換一部新電視,看英文台也好,什麼台也好,都不想再看這見鬼電台,亞視連我媽媽這類僅存小數的觀眾都趕走,應該要好好反思。'

回覆 27# 的帖子

神 功 戲  

嘩...香港電視台全程普通話
乜你個街,亞視黎既喂

發新話題