發新話題

原來爆頭同殺數可以成為2手槍的賣點...(分享ONLY)

可能佢想表達支槍好準呢

原來搵食o甘艱難, 下次要講埋我支槍借過俾蒼井空拍咸片.

引用:
原帖由 loveless 於 24/9/2012 08:51 PM 發表
原來搵食o甘艱難, 下次要講埋我支槍借過俾蒼井空拍咸片.
仲要話埋係加藤鷹隻手掂過,可以去到1秒50飛.....

尋日睇倒個post, 有感膠力直逼阿周先生.

Achievement Unlocked: HK416 Master Sight~

引用:
原帖由 Cheesecake 於 24-9-2012 22:23 發表
Achievement Unlocked: HK416 Master Sight~
想笑死我咩

幾時出埋 K/D 及 W/L ratio 出黎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 alextsang0110 於 24-9-2012 18:54 發表
ACHIEVEMENT : 40 KILLS ~~
要唔要劃返個mark在槍身?

Which One

回覆 20# 的帖子

Achievement: Double Sight

引用:
原帖由 2slow 於 24/9/2012 10:25 PM 發表

想笑死我咩

幾時出埋 K/D 及 W/L ratio 出黎
仲有幾多%的準成度同死者名稱...

小弟新手一問, 支槍係唔係打得多, 可以升LV D BB彈可以有自動導向嫁? THX

炭纖神?

引用:
原帖由 061084 於 24-9-2012 23:34 發表

仲有幾多%的準成度同死者名稱...
對家一叫死,你就走埋去問佢"師兄你叫咩名?"

引用:
原帖由 faihk 於 24-9-2012 23:34 發表
小弟新手一問, 支槍係唔係打得多, 可以升LV D BB彈可以有自動導向嫁? THX
aimbot!?!?!?
哦!你開外掛!

引用:
原帖由 MK~ 於 24-9-2012 23:35 發表

aimbot!?!?!?
哦!你開外掛!
我想要加速器多D喎~ !

發新話題