發新話題

變態鑽石HOP膠

引用:
讓你的小手槍不再軟弱!射程增加到最大化
真係有棵咁嘅樹???? 我唔裝喺手槍喇!!!!
裝落自己果度喇!!!!
但係咁嘅彈道。。,, 清潔呀姐有排拖喇!!!

掂!
善加利用可以遠距離射中轉角位既人

已事論事.

看影片由0:09開始, 看那些草, 當時D風都唔小, 仲係向左吹.
加上一把手槍的缸有幾大. 大家知.
所以我覺得抄得噤左應該同風有關.

致於見到其它網D人話飄噤轉都無力la... 從來hopup打遠都係飄過去及無力.
唔認死,就算1.99J full著都唔認la...

留意2樓中間梯左邊第一個門口。。。。我發覺。。。。。

係咪VXC出品ga??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

而家呢啲咩魔膠呀....我覺得同flyfire個粒原全無得比
啲QC又差.......

問題係40-50米距離, 除非對方"睇&聽"唔到你開槍否則大把時間閃....

噤就唔關枝槍的問題,係戰術問題.

又要速度高, 又要射程遠, 又要集彈性好, 又要唔個J, 又要耐用(最好唔洗錢改添..).
我都想要...

我又覺得...,, 冇咩風咋喎..,,

又多粒硬膠膠.......

遲酌可能有隻準到冇朋友嘅, 叫“绝膠“!
另外有隻将特別啜嘅, 叫“?“膠!!

回覆 26# 的帖子

個時真係無朋友,個個嗌絕交都似.

引用:
原帖由 billyjo 於 30-10-2012 16:50 發表
係咪有D水份。。。。叫。。。。濕“膠“呀?

引用:
原帖由 billyjo 於 30-10-2012 16:50 發表
咁呢隻鑽石膠...鑽石出名硬...係咪叫......
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 17:18 發表

咁呢隻鑽石膠...鑽石出名硬...係咪叫......
硬膠... ?? 唔知點解佢叫鑽石膠...

發新話題