27 12
發新話題

Usps會中途轉機?

即係落左單,但未寄

引用:
原帖由 阿爾斯 於 3-1-2013 16:47 發表

哈哈,最後我問左個seller原來比錯number,問題又後啦,24號到宜家都係呢個status?咩事呢?
Electronic Shipping Info Received
The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on Decembe ...
即係USPS收到賣家嘅網上收件通知,不過仲未派人上門收件。

近排買左d o野
美國26號 shipped
USPS First Class Mail International
都係尋日先至收到...

引用:
原帖由 gtoray 於 3-1-2013 17:12 發表
近排買左d o野
美國26號 shipped
USPS First Class Mail International
都係尋日先至收到...
緊快收到?first class?

引用:
原帖由 阿爾斯 於 3-1-2013 17:24 發表

緊快收到?first class?
快ga la?
但係我21號買...
可能呢排買桃寶多
幾乎隔日就有得拎

算快架啦,我果件寄USPS 1st class,26號離開LA,今日仲未收到。

我都試過ASMC寄DHL (speedpost 果類),11月20離開德國,12月19先到香港processing

引用:
原帖由 louisli 於 3-1-2013 19:05 發表
我都試過ASMC寄DHL (speedpost 果類),11月20離開德國,12月19先到香港processing
離晒大譜,仲叫speed post?

回覆 23# 的帖子

德國全部都係DHL.
慢因為海關嚴謹
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 3-1-2013 19:31 發表
德國全部都係DHL.
慢因為海關嚴謹
但點解我其他野寄普通空郵,UPS,遲過佢都已經送到呢?

近排DHL.DE 傻左,正常德國寄黎香港大約2星期......但近排要成個月
仲試過把我件件寄左去上海,跟住比中國郵政話係禁品退左返德國.....DHL 仲吾肯培,攪到我要再比運費
23-8-2010  Manila, Philippine
Never forget

等待真係好痛苦

27 12
發新話題