發新話題

SARRP 長槍 belt holster - AR 15 rifle holster

用左呢個AR鎗套好定壞未知,但肯定唔洗坐低,踎低都成問題.....

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 loveless 於 1-3-2013 13:28 發表

買呢個至少平時可以落大快活戰術性扒飯, 又成日會有人影你相擺上FB, 性價比高巧多耶
tactical chopstick hoslter !!!

http://www.youtube.com/watch?v=v9AUhWNqABE

引用:
原帖由 loveless 於 1-3-2013 13:28 發表

買呢個至少平時可以落大快活戰術性扒飯, 又成日會有人影你相擺上FB, 性價比高巧多耶
哇呢個堅想要加埋匙羹就perfect!出街自備餐具做中產

引用:
原帖由 T-800 於 1-3-2013 14:21 發表
用左呢個AR鎗套好定壞未知,但肯定唔洗坐低,踎低都成問題.....

或者比D 實戰中冇可能坐低既人用....
如EOD
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

戰術性扒飯,

引用:

正喎~!

引用:
原帖由 T-800 於 1-3-2013 14:21 發表

SO~ 我話有得180度轉會實用性好好多!

引用:
原帖由 faihk 於 1-3-2013 15:34 發表

SO~ 我話有得180度轉會實用性好好多!
咁大碌AR(佢呢支已算細..大碌少少點算....?)轉到都唔方舒服咗啦....

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 tinyau1134 於 1-3-2013 15:08 發表

或者比D 實戰中冇可能坐低既人用....
如EOD
好難講:實戰中企、跪、坐、爬、訓、踎....受傷換鎗打隨時有可能架....

Ps:總之有需要時您fing唔到支鎗去背脊就硬係濕滯d...

引用:
原帖由 loveless 於 28-2-2013 23:28 發表
nonononononono100%多舊魚啊
太陽能電筒工作社新產品:多條魚食唔安坐唔落AR15戰術槍袋(TOY ONLY)
轉手槍個下認真夠禮讓

引用:

有缺點!無匙同牙簽 三件齊哂可以戰略性扒飯

其實識飛快子都ok ge

引用:
原帖由 T-800 於 1-3-2013 15:41 發表

好難講:實戰中企、跪、坐、爬、訓、踎....受傷換鎗打隨時有可能架....

Ps:總之有需要時您fing唔到支鎗去背脊就硬係濕滯d...

槍重聚落條腰用槍帶把7咩

市面上有類似產品

比樓主嗰隻好在更多槍種可用,只要有魚骨就用得∼
"Just War , or just a war ?"

引用:
原帖由 T-800 於 1-3-2013 15:41 發表

印像中有段片, 係吳京拍片前期用真槍去橾練, 一fing支槍過頭落背脊, 乾淨俐落到比美spetsnaz
自已偷偷地趁冇人時試過, 果然飛甩眼鏡額頭都標晒血

引用:
原帖由 honry 於 1-3-2013 11:57 PM 發表
市面上有類似產品

比樓主嗰隻好在更多槍種可用,只要有魚骨就用得∼
幾好喎,係咪copy?
支槍條條fing真係跑得好唔方便

發新話題