發新話題

[認真] 便輸了

仲有D文盲更離譜, 係"出售版" 度 "誠收..."

有幾 "誠" 呢?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

平收.... 然後貴賣?二手槍市場都有炒家?

移民急讓。。。。要錢唔要貨。。。。代友出售。。。。退役。。。。賤賣。。。結婚。。。。老母禁制。。。。搬屋無位。。。。有心人!

引用:
原帖由 tango1997 於 6-3-2013 12:20 發表
移民急讓。。。。要錢唔要貨。。。。代友出售。。。。退役。。。。賤賣。。。結婚。。。。老母禁制。。。。搬屋無位。。。。有心人!
仲有因DSE放A槍,可換B槍
各位師兄細品一下
尋找當中ge樂趣啦

“平收”,“急徵”,“旅行要錢急讓”,“DSE 臨近放鎗放Gears”, “結婚急放”, “99.9999﹪新因為買回來因老婆/女友不滿求售”, “今日買回家,因不合用故放售有心人”.........
以上種種.....咪就係生話態度

引用:
原帖由 051039 於 6-3-2013 15:58 發表

仲有因DSE放A槍,可換B槍
各位師兄細品一下
尋找當中ge樂趣啦
有部份人拍照會影埋對腳

引用:
原帖由 geoprotex 於 6-3-2013 12:10 發表
平收.... 然後貴賣?二手槍市場都有炒家?
$50一隻子彈盒

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 6-3-2013 00:09 發表
頂,藝術品果個真係好過引
一click入去, ZA?仲送鹹臭膠布同埋舊化?
唔識欣賞
果件藝術品我同樣唔識欣賞,真係好似係垃圾房門口執番來果D甘
佢話賣鎗去旅行....可能係要去法蘭西一轉感受下D藝術氣色。
回港再創造過另一件更上一層樓的藝術品了

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-3-2013 16:12 發表

$50一隻子彈盒
一格一蚊。。。。。岩岩好丫嘛

其實邊個台。。。。賣乜野???。。。有無link比小弟見識吓。。。thx

引用:
原帖由 Sophi_hk 於 6-3-2013 00:09 發表
頂,藝術品果個真係好過引
一click入去, ZA?仲送鹹臭膠布同埋舊化?
唔識欣賞
注意藝術品條尾通同金屬身之間

尾通未裝好
偽君子!永遠虛偽!

回覆 25# 的帖子

呢度, wgy, u仔都有出過藝術品post

引用:
原帖由 kai_matt 於 6-3-2013 16:33 發表
呢度, wgy, u仔都有出過藝術品post
人手舊化!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 6-3-2013 16:37 發表

人手舊化!!!
自然氧化
偽君子!永遠虛偽!

一百蚊特賣場
幾時整間2蚊店益下街坊呀

發新話題