發新話題

有無人熟識槍會????

依個人相當有嫌疑

請問之前氣槍又發生過咩事?

引用:
原帖由 PPK 於 10-3-2013 21:02 發表
唔該捱介一個耳窒比我,2千蚊左右....
我好認真咁答你
你睇下surefire ear pro幾錢先

其實佢想點?

叫佢祼2000蚊出泥先啦。。。。禾比夠一箱耳塞佢

我其實刀試過兩三劑無帶耳塞。。。。不過好易解決。。。。汁兩個“奶milk“ 或 “肆檸“殼塞住咪得籮。。。。汁生啦 。。。唔通硬食咩!

其實大家做咩好似針對佢咁嘅?大家都係現代習武之人無謂咁樣嚇走啲新人嘅....小弟唔知你地中間有咩過節,但小弟唔係行內人又唔係槍會會員,就咁睇會以為玩真鐵嘅師兄會排斥外人,新手,  有錯勿hi

外國大部份槍會係平民運動為主! 本地大部份(唔多過幾間)係有錢佬為為為玩既有錢人活動!買支shotgun求求其其都話要二三十萬!出唔到牌既軍用槍永遠放係槍房到作因賞用都洗成二佰萬左右!不過玩槍對佢地來講!至平既活動!買一兩隻”岡山輸盡”都係翻到!重咪計玩車!所以本地班大佬係好乜乜呀!

回覆 21# 的帖子

只要看過他以前的帖子
你就知道為什麼他很討厭

可惜他的帖子已經不能再看了

回覆 21# 的帖子

防人之心不可無 害人之心不可有
享受期待  珍惜擁有.

引用:
原帖由 Tekkno 於 11-3-2013 07:10 發表
其實大家做咩好似針對佢咁嘅?大家都係現代習武之人無謂咁樣嚇走啲新人嘅....小弟唔知你地中間有咩過節,但小弟唔係行內人又唔係槍會會員,就咁睇會以為玩真鐵嘅師兄會排斥外人,新手,  ...
冇過節, 冇私人恩怨.
但如果樓主言行同佢現實生活一致, o甘個人會評核佢為危險人物.
按樓主自己提及的資訊, 他是個未成年初中學生, 玩槍所需資源由父母提供.
樓主年來發問, 充份表現出使用玩具槍時毫無責任心, 對基本槍械操守視若無睹, 對犯法槍械及非法改裝充滿幻想.

個人只會o甘睇:
A. 現實中佢的確係個青少年, 性格自私完全漠視年來眾多師兄提出對槍械應有守則的忠告及勸戒.
B. 現實中有人為好玩而創造出呢個少年角色, 玩弄版友以此為樂.

不論是A或B, 似乎都唔可以用正常處事方式去看待.

引用:
原帖由 loveless 於 11-3-2013 12:44 發表

冇過節, 冇私人恩怨.
但如果樓主言行同佢現實生活一致, o甘個人會評核佢為危險人物.
按樓主自己提及的資訊, 他是個未成年初中學生, 玩槍所需資源由父母提供.
樓主年來發問, 充份表現出使用玩具槍時毫無責任 ...
咦,唔通你地講緊既係肓(ry

引用:
原帖由 屈濕 於 10-3-2013 23:29 發表
友台某師兄的留言︰
五星、大馬、老婆仔、(台灣軍火酷的)GLOCK 槍、Sig. ……等分身的帖子

小弟對此人之行為心感佩服
This sucker even sent me PM and ask for information about real stuff in that forum but I just ignore him~~~

引用:
原帖由 屈濕 於 11-3-2013 12:18 發表
只要看過他以前的帖子
你就知道為什麼他很討厭

可惜他的帖子已經不能再看了
I do agree with you C-hing!

引用:
原帖由 PPK 於 10-3-2013 02:28 發表
乜槍會入面唔比影相?平民化槍會...
同埋無耳窒提供,要自己買????
子彈數量,又比人昆要一次買三千
原意係,你50粒甘買,幾分鍾就燒完...
一陣又買,一陣又買...話槍會無人招呼你
同埋我支新槍,試槍要留意乜野,感覺方 ...

引用:
原帖由 屈濕 於 10-3-2013 23:50 發表
多重影分身(開post)術
足跡遍及港台Wargame論壇

附件

13-3-2013 18:15

發新話題