發新話題

[認真] 依家D人興玩放飛機?

請參見下列連結,乃我忍吾住開火小人.這是捍衛私隱的重要
http://www.wargameyau.net/forum. ... &extra=page%3D1

人衰西臭無朋友係對的.不過自己不必陪佢整臭自己個朵.要郁手都吾好出聲!另外,網上嬉戲談天要廣結善緣,少談自身.

免費使用本區,就要顧及本區形象,假設你們所講屬實,當時人資料一登上網,即使改邪歸正,影響都是永遠的.當時人會記恨誰,當然包括本區在內

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-6-2013 00:52 發表
請參見下列連結,乃我忍吾住開火小人.這是捍衛私隱的重要
http://www.wargameyau.net/forum. ... &extra=page%3D1

人衰西臭無朋友係對的.不過自己不必陪佢整臭自己個朵.要郁手都吾好出聲 ...
師兄我認同你講法
但唔通我地應該容許依D人繼續搞事而不作任何行動?

引用:
原帖由 冰影 於 11-6-2013 00:52 發表

IC~ 其實我意思係ac名,不是真人名
由於我地難以查明事件
所以一般情況都唔容許咁做

引用:
原帖由 冰影 於 11-6-2013 00:58 發表

師兄我認同你講法
但唔通我地應該容許依D人繼續搞事而不作任何行動?
我地亦唔可能因為片面之詞而做d乜

爆料可以暗爆掛?
版主say no,係咪要俾佛面?
爆料都未必要係呢D清靜地爆掛?
你問版主點爆,人地情何以堪?
佢不只看本區利益,亦睇緊全體cgf會員的利益.你可公審別人,別人亦可公審你.版主有最大權力亦有最大資料但不阻止,是否代表公權力失效,仲裁者失去認受性?cgf就毁了...失敗管理例子可看:
搞事的人是否要用搞事手法處理?可否做靚D?寫篇詳細又不具人名的討賊檄文引人注目再私下PM又如何?
你話人係一個PK係證明吾到佢真係一個PK架,師兄

No big deal! Once you on the exchange market! Flying ass do exist!

引用:
原帖由 gtoray 於 11-6-2013 00:45 發表

侵犯私隱啊....
而且我地亦無法核實事件
講得啱 我都俾人放過,我知好燥,但唯有小心D或嘆自己唔好彩。
因為如果開得名既,可能第時有心人老屈人地或俾人羅黎玩就唔係咁好。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-6-2013 01:10 發表
爆料可以暗爆掛?
版主say no,係咪要俾佛面?
爆料都未必要係呢D清靜地爆掛?
你問版主點爆,人地情何以堪?
佢不只看本區利益,亦睇緊全體cgf會員的利益.你可公審別人,別人亦可公審你.版主有最大權力亦有最大資料但不 ...
經一事長一智! thanks 師兄

引用:
原帖由 rho837 於 11-6-2013 02:15 發表
No big deal! Once you on the exchange market! Flying ass do exist!
小弟入世未深

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 11-6-2013 08:32 發表

講得啱 我都俾人放過,我知好燥,但唯有小心D或嘆自己唔好彩。
因為如果開得名既,可能第時有心人老屈人地或俾人羅黎玩就唔係咁好。
明白

D人真係'不該'

唉 ! 呢啲飛機仔敗類 , 祇望佢哋毎次行路都會仆街

引用:
原帖由 hung 於 11-6-2013 21:54 發表
唉 ! 呢啲飛機仔敗類 , 祇望佢哋毎次行路都會仆街
祇望佢做所有野都會俾人放飛機!

為何不詳述事件?打小人是沒有用的

算啦
小事一單
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題