發新話題

戰4出售

之前想買槍,佢話得Display ,跟住我........ 唔買走咗
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 tf141 於 10-8-2013 23:31 發表

下? 咁你都唔知?
樓下大大個氣鎗教室既牌, 枝鎗上面個EOTech調轉裝既
我仲以為塊banner係e-興趣

槍街年代

有兩次,去買D小零件,

兩次都話:無呀~!要一次過買成套先有!

但轉頭我又向另一間鋪買到~

我感覺唔好SO好多年無入過去~

我試過買vest,一件vest賣200幾,無曬d袋同軟墊!

去e hxxxy 買,好似180左右,齊曬料!

w4呃9人,pk

灣仔年代, 以前成日去298電腦商場砌機時會行過去睇下, 多數無野買行返出黎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

係槍街個時都比佢厄過,係間不老實的鋪頭

佢灣仔嗰期。。。。有好多雞公卵差氣毂JJJJJJJ手搖單車泵

點解槍界好似特別多奸商???

有次仲搞笑!
入去買槍話要先比錢才試,OK冇問題!
點知支槍係壞,佢叫我第日等佢整番再攞。
#*x&%y當我儍B 最後佢都要回水。

當年占士還在北角國都時,係一間好好的店,差不多係佢帶住我地一班F1仔玩!
雖然佢收人工費係比同行為高,但手工真係一流,所以我都照光顧。
最懷念也是最後一次同佢去打百人大戰對面海,真係正!

引用:
原帖由 hang2 於 16-8-2013 23:56 發表
有次仲搞笑!
入去買槍話要先比錢才試,OK冇問題!
點知支槍係壞,佢叫我第日等佢整番再攞。
#*x&%y當我儍B 最後佢都要回水。
o華。。。。口甘 刀 彳㝵。。。

引用:
原帖由 tango1997 於 15-8-2013 18:36 發表
佢灣仔嗰期。。。。有好多雞公卵差氣毂JJJJJJJ手搖單車泵
當年黃X記,的X強果D重靚!

占士還在北角國都時???幾多年前???

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-8-2013 01:36 發表
占士還在北角國都時???幾多年前???
約89至90年代,約92至93搬灣仔。

其實大家知唔知古代第一店都係在炮台山?

引用:
原帖由 1392 於 17-8-2013 09:14 發表

約89至90年代,約92至93搬灣仔。

其實大家知唔知古代第一店都係在炮台山?
在橋底附近, 我仲記得買咗九三R木柄同九千parts㖭.
其實張仔最早是在 c c woo building 的年代...
真是光陰似箭...
老實話... X士為人真是一般同好假, 記得我枝TM g3a4 比佢改後, 想取回原來piston 等組件都唔得, 是但執番啲舊件比我.
有錢就同你 social 多幾句 ... :-(

發新話題