發新話題

9月都來啦!! FNX45呢?? 你叫fans 點忍

引用:
原帖由 as041240 於 28-8-2014 11:56 發表
又話7月尾 ,8月
9月都來 6月比訂等到現在
cybergun 你仲要我地班FANS 要等到幾時
師兄係唔係玩左冇耐?

果時枝M14 拖到

本來真係比人毒到想比訂買第1水,宜家真係好彩冇落訂,其他槍都買左2枝啦

根據新修訂的商品說明條例。。。。。。。。。。

Happyshooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

剛拿過支鎗上手,都幾大把。
拿上手大過USP tactical, 比MK23細少少。
Slide的沙色幾好,而且刻字清晰。
lower個沙色就有少少偏綠,而且後面extension grip個色同原lower有少少不對色,但好多時沙色grip都有呢個情況(MP9都係甘)
對sign同之前cyber一樣,由白圈外圍內是透明點。
至於大家最期望的Dot位,相信不能直入,而係有加一片金屬片上去,好像真鐵甘約1.5mm厚<<呢樣可能自己都做到。

引用:
原帖由 RCman 於 3-9-2014 14:52 發表
剛拿過支鎗上手,都幾大把。
拿上手大過USP tactical, 比MK23細少少。
Slide的沙色幾好,而且刻字清晰。
lower個沙色就有少少偏綠,而且後面extension grip個色同原lower有少少不對色,但好多時沙色grip都有呢個情 ...
仲係辦定已開始出貨?

引用:
原帖由 gtoray 於 3-9-2014 15:11 發表

仲係辦定已開始出貨?
唔係辦來,係市版了(有原整包裝)。
不過未賣得住bor......
我都係得個"渣"字,無得帶返屋企

引用:
原帖由 RCman 於 3-9-2014 15:15 發表

唔係辦來,係市版了(有原整包裝)。
不過未賣得住bor......
我都係得個"渣"字,無得帶返屋企

個西位又要搞
RC兄到時搞掂一定要分享下喔

引用:
原帖由 gtoray 於 3-9-2014 15:19 發表

個西位又要搞
RC兄到時搞掂一定要分享下喔
果片Adaptor mount原真鐵係金屬,我有打算用Carbon fibre

引用:
原帖由 RCman 於 3-9-2014 15:20 發表

果片Adaptor mount原真鐵係金屬,我有打算用Carbon fibre
真鐵應該係spacer來的
我見真鐵可以唔用塊片,直mount上slide
而且中間冇凸起

好似話12號全球同步發貨喎

咁香港咪應該快過歐美開賣

下星期賣街啦

引用:
原帖由 gtoray 於 6-9-2014 00:29 發表
好似話12號全球同步發貨喎
總有人偷雞賣啦

發新話題