30 12
發新話題

家陣細路好幸福

引用:
原帖由 eddie_hk 於 21-10-2014 15:15 發表
M92F 連 黑鷹CQC , 好奇佢個realistic sound function 係點的...
hehe....

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 tango1997 於 21-10-2014 11:24 發表
幾有衝動買比個女玩
1set幾錢?隻色好襯你支PVC電筒套
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

唔知有無師兄會用呢抽gear打game呢?

引用:
原帖由 geoprotex 於 21-10-2014 16:44 發表
唔知有無師兄會用呢抽gear打game呢?
飛刀。。。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-10-2014 16:33 發表

1set幾錢?隻色好襯你支PVC電筒套
post有講幾$

請問有冇C兄買左?
求開箱文

90蚊一於買set去軍服show玩寸個場

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

爭枝胡椒噴霧

頂住先

《河湟有感》司空圖

我成日行過都心思思

史力加2入面,D差佬武士唔係噴胡椒噴霧㗎!係就咁生磨胡椒入眼㗎!香啲㗎!
引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-10-2014 21:03 發表

頂住先

個CQC好似係glock款黎喎@@

引用:
原帖由 tango1997 於 21-10-2014 12:14 發表

$99HKD
好鬼平

Realistic Sound 係咪指枝槍插入同拔出個 CQC 既聲同真既一樣?

引用:
原帖由 mkmonkey 於 22-10-2014 20:41 發表
Realistic Sound 係咪指枝槍插入同拔出個 CQC 既聲同真既一樣?

指支刀吉中人果個人既叫聲
我生得聰明得罪你咩!!!

30 12
發新話題