25 12
發新話題

愛滋菲傭傳染2少主 揭有性行為

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-6-2015 10:39 發表

吾好賓賓,泰泰Ok
印泥白淨d wo  
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 19-6-2015 11:13 發表

印泥白淨d wo  
呢個壇咁多食家。。。我唯有走/回避。。。。!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-6-2015 10:39 發表

吾好賓賓,泰泰Ok
泰泰隨時係人妖

引用:
原帖由 Dave 於 19-6-2015 11:13 發表

印泥白淨d wo  
毛主席話齋,都係亞非拉勞動人民姐。。。
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tango1997 於 19-6-2015 11:21 發表

呢個壇咁多食家。。。我唯有走/回避。。。。!
我聽表哥講架
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 051039 於 19-6-2015 11:35 發表

泰泰隨時係人妖
靚仔,你嚮權威樓下講人妖,真係班門弄斧,米高積神隔離開幼稚園嘞!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 19-6-2015 11:53 發表

靚仔,你嚮權威樓下講人妖,真係班門弄斧,米高積神隔離開幼稚園嘞!
我一路向西。。。無意通屎渠。。。你米扮野

引用:
原帖由 tango1997 於 19-6-2015 22:15 發表

我一路向西。。。無意通屎渠。。。你米扮野
係要用激將法先引到D食神出泥...無計

《河湟有感》司空圖

我同呀T兄係好仔!我相信佢從未去滖過!唔好話我們係食家!

引用:
原帖由 rho837 於 20-6-2015 17:24 發表
我同呀T兄係好仔!我相信佢從未去滖過!唔好話我們係食家!
咪就係。。。

25 12
發新話題