發新話題

有無師兄玩開機械手錶同鐘?

咁去邊買AA貨
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

成日問埋啲犯法嘢點答你。

SOSEEFULL ! 要玩AAAAA貨手錶! 不如玩 CASIO / CITIZEN / SEIKO / SUNTO / APPLE WATCH !

我中意:-

易手極靚仔都係幾雞野!

夢想錶。。。
欠老虎一隻卡地亞陀飛輪三問錶,要買就買一對對錶。

引用:
原帖由 reniless 於 31-8-2015 07:44 發表
夢想錶。。。
换老虎吧。。。

唔得

引用:
原帖由 reniless 於 31-8-2015 07:44 發表
夢想錶。。。
三問係問乜?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-8-2015 08:00 發表

三問係問乜?
O..O..O

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 31-8-2015 08:00 發表

三問係問乜?
手錶當然問時間
---
樓上大文豪有解答

引用:
夢想錶。。。
小朋友未入大學都駛左o個四百萬啦

引用:

三問係問乜?
應該係會報時的。。。。!

引用:
原帖由 Tango1997 於 31-8-2015 08:56 發表

應該係會報時的。。。。!
春宮三問錶絕對係會報時同埋搞野的

自從smartphone撗行,已經N年無帶錶上手

soseefull轉行做sell屎嗎??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 31-8-2015 09:32 發表
自從smartphone撗行,已經N年無帶錶上手
X2, 我都已經好少真係會戴住隻錶.

時至今日, 在絕大部份情況下, 腕錶已唔再係需要品, 而係飾物.
而飾物在社交上係會被人用黎衡量配戴者.
所以...純個人意見,
在唔擁有真品既情況下唔好用仿品,因為係點計都會係弊多於利.

引用:
原帖由 loveless 於 31-8-2015 10:01 發表

X2, 我都已經好少真係會戴住隻錶.

時至今日, 在絕大部份情況下, 腕錶已唔再係需要品, 而係飾物.
而飾物在社交上係會被人用黎衡量配戴者.
所以...純個人意見,
在唔擁有真品既情況下唔好用仿品,因為係點計都 ...
係, 對真品無一定認識唔好用仿品喇, 有機會會令自己置于尷尬的境地
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題