22 12
發新話題

H&M X Balmain聯名

引用:
原帖由 loveless 於 6-11-2015 18:26 發表

我又貼.
死得太Q早例範..
好少買英國嘢,但不經不覺又買咗唔少JR嘢。
JOHN RICHMOND唔清楚係唔係搞機械,但個牌子肯定係機牌。

附件

6-11-2015 19:07

CGF 變 司機F....

平衡o下囉...
McQueen 尚在生時既繆斯...

mcq生前作品只買過一件恤衫著咗唔夠五5次,顏色同幾何圖案太過誇。老虎就有件皮褸。
---
有隻女鈪男用,隻鈪應該唔係麥昆作品。
老虎唔會帶依啲嘢,老虎只會帶真金白銀。

附件

6-11-2015 20:49

引用:
原帖由 rho837 於 6-11-2015 18:39 發表

如果去唱K!個袋有錢俾!班女一句老細!理你著條鐡咩!

如果比我們著到咁潮去溝女! 班lanmo重會寸句uncle乜咁撚有tast屎呀!想駁乜!
你同lanmo考廁友考多過節咁既?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-11-2015 21:02 發表

你同lanmo考廁友考多過節咁既?
人一世!物一世! 點都要去溝通一下! 當溝通過後! 不外如是! 都係班good old 30中女好!

肥仔唔撈,唔知係唔係如傳聞所講跳槽去dior。如果係真,肥仔應該都係搞機械工程。

附件

21-11-2015 18:29

22 12
發新話題