發新話題

狗仔搵到D野.

引用:
原帖由 Assassin 於 1-5-2008 23:43 發表

well, they may impose ban on body armor, ballistic items & helmets..... who knows, right?
anyway...我都希望ebay唔好take太大action
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

又喺 e-bay 買嘢喇

今曰新蘚運到 !

點解3沙搭數碼??

引用:
原帖由 culdee98 於 1-5-2008 00:20 發表
無人講過 ACU 唔俾出口 , 只係謠言啫 , E-BAY 大量 ACU 供應 , 任買唔嬲 , 最緊要有錢 !  MICH 頭盔都買過寄嚟啦 ! ' SWAT ' 電影 入面件 黑色 POINT BLANK BODY ARMOR 真品都可以買到啦 , 睇吓你 ...
師兄我想問下你係邊個e-bay 有黑色 POINT BLANK BODY ARMOR 可唔可以send 條link 比我呀
因為本人未試過上e-bay 買野

hello !

ebay ,  search " point blank body armor " you can find it !

引用:
原帖由 culdee98 於 16-7-2008 13:03 發表
今曰新蘚運到 !
MARPAT MICH COVER 幾錢? 我都係第一次見~
Kurtzns

真品MARPAT MICH COVER

large size 真喺十分難求 , 都要幾舊水架 , 喺 e-bay 簡直罕見 , 一出十件, 好快已經俾人高價 bid 哂 , 我好彩都 bid 到一件 , 以後都好難再有啦 !

引用:
原帖由 culdee98 於 18-7-2008 14:27 發表
large size 真喺十分難求 , 都要幾舊水架 , 喺 e-bay 簡直罕見 , 一出十件, 好快已經俾人高價 bid 哂 , 我好彩都 bid 到一件 , 以後都好難再有啦 !
咁點呀?
Kurtzns

.

你想買咩 ?

[quote]原帖由 culdee98 於 18-7-2008 14:27 發表
large size 真

硬係想要啦~
Kurtzns

.

我睇有排都唔會有 seller 放喺 ebay 賣喇 !

今日又有新嘢寄到嚟

英國佬寄嘢都幾快喎 !

咁大膽~就咁兩塊野拍埋入袋寄過黎~
真犀利~

d海關雙目失明,對手冇知覺。
Kurtzns

另一個 unicor pasgt helmet

大碼 03 年出廠 , 全新 , 今次呢個盔都好新吓.

發新話題