發新話題

唔玩acu,又唔知轉咩look...求毒...

係~

回覆 #16 christopher 的帖子

加入英人行列吧

英軍啦,,洗咩諗

得啦,您英緊架啦
念定買咩啦

引用:
原帖由 christopher 於 11-6-2008 19:02 發表
開始厭倦acu(仲要係真品...好貴),想轉look又唔知轉咩好...

mc?
英佬?
pmc?
民兵?

轉會budget大約4k,請求師兄毒圖~
其實我想問點解一定要跟軍隊LOOK走呢??
SDU唔得??SWAT唔得??乞衣唔得??

回覆 #20 101653 的帖子

我第一次打game...就係成身swat look...

引用:
原帖由 christopher 於 11-6-2008 20:53 發表
我第一次打game...就係成身swat look...
第二次呢?
E家D人真有米~

真係唔明有時轉黎轉去為乜...
你已經唔只第一次轉LOOK...你中學生我斷估你都唔會打左GAME好耐掛??
如果係為左哂命既不如留番D錢約朋友出黎食番餐好過...

都係一個好提議,多謝提點

PMC囉,要便又得
要貴亦得... 隨便你砌

回覆 #22 101653 的帖子

我想轉look得黎又想慳d錢,有何指教好呢?

回覆 #25 阿明 的帖子

我放哂d acu裝備先有4k...你可以放咁d裝備

英佬
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 christopher 於 11-6-2008 19:02 發表
開始厭倦acu(仲要係真品...好貴),想轉look又唔知轉咩好...

mc?
英佬?
pmc?
民兵?

轉會budget大約4k,請求師兄毒圖~
MC is very good, go play MC la

引用:
原帖由 阿明 於 12-6-2008 01:27 發表
我想轉look得黎又想慳d錢,有何指教好呢?
法蘭西 or 德佬

引用:
原帖由 zeta 於 12-6-2008 23:29 發表

法蘭西 or 德佬
我相信法蘭西幫唔到樓主慳錢
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

發新話題