發新話題

各位c兄有無見過呢隻"拉花"

完原來鄧竟成都係港英餘孽......上報中央先.................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

屯門有!英花先至有品味~一字靚~

英國花...正

回復 18# 的帖子

但唔覺得同其他警車好唔同,好格格不入咩!

有呀有呀 電單車版都有見過 近日響沙田馬場附近特別多~ =)
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

咩野係電羊.......

呢架出左好耐下lu,仲有一架係銀色底既Volvo,戰鬥力呢.......我有個friend係康樂園橋返上水,120落橋,有架Volvo係到等緊佢(係停係影子線),

一著燈,唔使4秒,係我個friend隔離.....

電羊好似唔係咁受歡迎wo,之前睇報紙d亞sir話唔夠力追人,都係寶馬個款大馬型d~

引用:
原帖由 ranger_hk 於 17-9-2008 23:37 發表
唔覺,好有品味

但點解用豐田車呢
唔夠快
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

回復 24# 的帖子

夠慳油嗎?!

引用:
原帖由 ranger_hk 於 17-9-2008 23:37 發表
全部轉英國花就好啦

引用:
原帖由 ranger_hk 於 18-9-2008 13:27 發表
夠慳油嗎?!
Hybrid car..超慳加環保..

奧運係香港傳聖火時..已經出現了

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 18-9-2008 10:44 發表
呢架出左好耐下lu,仲有一架係銀色底既Volvo,戰鬥力呢.......我有個friend係康樂園橋返上水,120落橋,有架Volvo係到等緊佢(係停係影子線),

一著燈,唔使4秒,係我個friend隔離.....

電羊好似唔係咁受歡迎wo,之前睇 ...
電羊唔係要尼追車ge...
鵰。豹。狸。獅。狒

Battenburg pattern

發新話題