25 12
發新話題

純WARGAME技巧(冇軍事)軟件篇 by 6MM 第十八篇『進一步』

引用:
原帖由 中校 於 18-9-2008 23:09 發表

個場只打漆彈,由Fat X(前華藉美軍陸戰隊隊員、FBI人員)引入香港
i see   A1 team 的發起人 yau 先生!

引用:
原帖由 BAGMAN 於 18-9-2008 21:59 發表

田X仔試場當天的一幅相, blockhead兄你可有記起呀? 找不到正確日子,應大約90-93年間。
這是比賽相片嗎?我當年也有參加,(頹青會)是我們當年隊伍名稱,我們得第三名!

引用:
原帖由 6MM 於 19-9-2008 00:05 發表

這是比賽相片嗎?我當年也有參加,(頹青會)是我們當年隊伍名稱,我們得第三名!
相中有我......
我都唔肯定, 大概93/4.
至於 War Game Club, 90/1 已開始運作。
佢可能係全世界唯一要真槍牌o既 Paint-ball Club, 矜貴D掛, sell Teambuilding, Leadership Training 哩家o野好似重行過田X仔,
匯豐, PI(受訓中警官), 好多外國公司, 甚至丹麥王子都有幫襯。
不過佢亦係令到成班港燦夾硬將 War Game 個名套落 Survival Game 度o既元兇......

引用:
原帖由 blockhead 於 19-9-2008 01:56 發表

相中有我......
我都唔肯定, 大概93/4.
至於 War Game Club, 90/1 已開始運作。
佢可能係全世界唯一要真槍牌o既 Paint-ball Club, 矜貴D掛, sell Teambuilding, Leadership Training 哩家o野好似重行過田X ...
Because all their paint ball gun over 2j ma......so need 真槍牌

其實打mission要好多人合作先搞得好

所以要搞game時已要向參加者表明,同埋mission briefing都要好清楚

另外場地方面小弟試過一次係三斤的湖邊度打過一次玩救機師,好好玩

引用:
原帖由 里安 於 19-9-2008 14:54 發表
其實打mission要好多人合作先搞得好

所以要搞game時已要向參加者表明,同埋mission briefing都要好清楚

另外場地方面小弟試過一次係三斤的湖邊度打過一次玩救機師,好好玩
咁啱! 我都試過播~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 sas190 於 19-9-2008 20:24 發表

咁啱! 我都試過播~
其實玩下呢d咪幾好

又可以投入D好玩D

引用:
原帖由 sas190 於 19-9-2008 20:24 發表

咁啱! 我都試過播~
我都有玩過,哈哈

睇翻你張profile picture
記唔記得果日著越戰既 "盔"佬

剛問過隊友, 照片拍的時間是92年頭~

更正:老人癡呆, 93至真......

有問題
點解時段4 之後 ge 獲發任務卡, 偵察員同 china sf 會獲發 fbi 3 ?

25 12
發新話題