發新話題

點解確定開火果隻電筒可以賣咁貴既

引用:
原帖由 CLos3r 於 26-1-2009 23:32 發表
Fenix , Nitecore既筒性能,品質都唔差得去邊
唔好因為係國產品牌就戴有色眼鏡看待

講派頭,SF一定贏晒
畢竟係軍用既多
十個game友,幾乎十個都識SF
但係唔好忽略其他國家既品牌

其實話光唔光,幾多流明只係數 ...
無錯

其實我覺得pentagon light都好正

品牌效應. 始終軍警用電筒當中sf係龍頭.

主要是的分別是spec不同.
軍警用的東西.個spec是要高過民用很多的.
那些鴨記貨.唔好話裝到槍上.就算有時拿上手用.都會時開時關.
其實唔止surefire,如laser devices等的電筒.合軍用spec的,一樣都要幾佰美元一枝的.

錦問多句,邊隻最光(唔好同我講插電制果d thnxs)

引用:
原帖由 CLos3r 於 26-1-2009 23:32 發表

講派頭,SF一定贏晒
畢竟係軍用既多

Totally agree!!!

引用:

講派頭,SF一定贏晒
畢竟係軍用既多

you're right
一枝筒光唔光.除左流明仲要睇有幾多Lux
1 Lux = 1 Lumen/m^2

引用:
原帖由 jh333233 於 27-1-2009 00:35 發表
錦問多句,邊隻最光(唔好同我講插電制果d thnxs)
Maxabeam 75W (美軍有用)

豬標 hid 都好光ga~

附件

27-1-2009 09:05

咁solarforceL2呢?
摸上手...好似比GP有過之而無不及喎

sf"百零二百一枝"d用料,功能都好過街外"百零二百一枝"
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

其實除左一定火之外,仲有蒸氣光呢~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 里安 於 26-1-2009 23:56 發表

無錯

其實我覺得pentagon light都好正
Pentagon light is going to close, due to Surefire sues them for copy lockout tail cap concept.
Press Release

請問事面有冇手電筒有快閃功能?Thanks

嘩....超級大射燈

發新話題