發新話題

關於m249 價格和相關問題

引用:
原帖由 Elf 於 4/2/2009 02:37 發表
STAR仲慘, 膠波箱, 膠尾頂, 乜都膠
膠又有乜問題呢? 我支Star原裝都兩面力, 打左幾次, 每次打幾場, 到而家都無問題.

因為成支膠咁濟, 重輕過我支全金屬M4, 所以鍾意有質感既就真係無謂買.

咁事實上膠又真係無咩所謂GE, 唔通下下都拎到死都未落場先開心咩...

不過大圍都追求全金屬時又整返支全膠宴又好似對自己唔住, 不過講真, 就算全金屬都唔算太重, 只要唔加太多林嬸野都OKAY....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 auhokan 於 4-2-2009 12:49 發表

點解係要加骨呢...
細彈箱又唔夠feel...
買番泥執好波箱就好好玩
乜你咁趣怪 ?

成個topic 只圍繞住價錢咋喎...

如果樓主只需要一支槍既話仲平 D 添 ~

引用:
原帖由 於 4-2-2009 20:52 發表

乜你咁趣怪 ?

成個topic 只圍繞住價錢咋喎...

如果樓主只需要一支槍既話仲平 D 添 ~
所以就話冇需要買骨同細彈箱lo~

[quote]原帖由 F22 於 4-2-2009 08:34 發表

呢樣真呀,我

引用:
原帖由 auhokan 於 4-2-2009 21:22 發表

所以就話冇需要買骨同細彈箱lo~
我諗你有d 誤會

我係話 「我買左細彈箱 + 舊骨 + 執埋」都只係用左3千鬆 d

並唔係「建議張公子買埋細箱+骨」

CA 好似都OK 的
個人認為好過star

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 4-2-2009 23:57 發表

未睇最後一句果時 心諗 3000執到
睇埋最後果句灰左

好老實
個個都話star? 師兄睇住爆波箱 睇住爆尾頂
但係玩左咁多場 都無咩問題
再者.... 問番咁多師兄玩過未
9成都話未
而且隻膠係受到力同 ...
謝謝您~我也有個預算比自己~
但我朋友建議如果長玩的話,多花2000買一把玩到1年至2年的槍好過...

引用:
原帖由 auhokan 於 4-2-2009 13:02 發表

你講既頭2樣野係岩...
但係美佬好似冇骨用架wo...
同埋我覺得加左骨同細彈箱,又好冇feel...
如果講到要枝野要最佳化,而唔係要樣既話,咁不如唔好要m249...
依家d野樣樣都加m1913...好dry= =
純意見

附件

5-2-2009 07:24

小弟怕重,故買STAR M249.
爆波箱,爆尾頂無發生過.
如果打原力還可以!
個人意見!!!

[quote]原帖由 F22 於 5-2-2009 07:24 發表

附件

5-2-2009 14:28

下面又係骨
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 於 5-2-2009 00:00 發表

我諗你有d 誤會

我係話 「我買左細彈箱 + 舊骨 + 執埋」都只係用左3千鬆 d

並唔係「建議張公子買埋細箱+骨」
oic...其實我既意思係預算o個度唔一定要計埋骨同細彈箱

同埋見識太小,唔知原來咁多249有骨

國產M249 購買時的事項

其實現在買國產M249 有沒保障(大概是玩幾場內會掃彈簧~)?

購買時驗槍裡面有什麼位置需要注意?
請高手或有買開相關經驗的解答=] 謝謝大家

引用:
原帖由 張師兄 於 7-2-2009 10:44 發表
其實現在買國產M249 有沒保障(大概是玩幾場內會掃彈簧~)?

購買時驗槍裡面有什麼位置需要注意?
請高手或有買開相關經驗的解答=] 謝謝大家
彈簧唔會掃
會掃既只係天梯同齒輪

發新話題