發新話題

有講無做,武術指導

回復 15# 的帖子

唔講火星文,唔似candy.

引用:
原帖由 Boniface 於 24-2-2009 17:14 發表
唔講火星文,唔似candy.
擬似俾人盗用A/C............
為防止佢有任何損失...等我停左佢既A/C先....

引用:
原帖由 於 24-2-2009 18:00 發表

咁高效率?洗唔洗同上頭報告,再拎批文先再排隊處理?
批文.....死神帶人走要問人架咩.....

睇完果幾段片我只係識講 @#$%^&*()@#$%^&*()q!@w#$%^&*()!@#$%^&*()@#$%^&*(@#$%^&*()@#$%^&*()@#$%^&*()_@#$%^&*()_@w#$%^&*()@#$%^&*()~!q@#$%^&*()qwe#$%^&*()qwer$%^&*()qwer$&*()qwer*()qwer$%^&*(

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

垃圾 無知 ~!食屎~!卑鄙~!下流~!x樣~!偽君子~!
咁x勁~!落去幫手ar~!入警隊、消防、救護ar~!屎忽鬼~!

引用:
原帖由 candytongtong 於 25-2-2009 23:55 發表
咁x勁~!落去幫手ar~!入警隊、消防、救護ar~!屎忽鬼~!
你認為佢入到係好事咩??
delete

SHAME of Hong Kong

大大聲話人命黎架嘛  但係自己係到風涼

我唔覺得佢地有咩資格去批評囉   個個救援人員都係專業

sjyfgz,jsgukysrgflujrtdghfugyhguyrs53

引用:
原帖由 candytongtong 於 25-2-2009 23:55 發表
咁多中文既?!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 27-2-2009 01:49 發表

咁多中文既?!
肯定比人盜用 account ~

btw. 大家對呢d咁ge人又洗乜動氣呢~

引用:
原帖由 gtoray 於 27-2-2009 01:51 發表

阿公快D鎖左佢個account, 慢慢研究下邊個咁大膽~~
-但丁

引用:
原帖由 gtoray 於 27-2-2009 01:51 發表

阿公都有咁既感覺呢....就停左佢既login再慢慢研究研究...

發新話題