發新話題

hawx

引用:
原帖由 gtoray 於 5-3-2009 23:27 發表
我又入左, 手感唔算太好
咁當然比用手制好好多啦~~
又 bio5, 又 hawx, 呢個月又要食麵包啦
支野太長太高, 玩到我指公痛

hawx 套裝都幾多人買喎~

bio5 之前咁多人彈, 但又係大把人買
見到訂單有成5-6張a4紙
每張過百個 order

聽講可以四人 story mode co-op , 流定堅 ?
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 3/3/2009 15:40 發表
到左手

我都諗緊Bio5 定HAWX...
((金管局話只能買一隻))
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

買bio5 再加隻幾十蚊既 Ace Combat 6 + 塊暈 二合一, 頂住先喇.
引用:
原帖由 lololo 於 6/3/2009 11:06 發表
我都諗緊Bio5 定HAWX...
((金管局話只能買一隻))

引用:
原帖由 levistone 於 6-3-2009 10:43 發表
聽講可以四人 story mode co-op , 流定堅 ?

2 人就一定得
4 人唔知

唉,我本身留左盒制連game俾自己....點知我呀媽同我賣左佢...代理話好一排都無貨

引用:
原帖由 亞延 於 6-3-2009 18:21 發表
唉,我本身留左盒制連game俾自己....點知我呀媽同我賣左佢...代理話好一排都無貨
好彩我買左~

引用:
原帖由 gtoray 於 6-3-2009 20:01 發表

好彩我買左~
好過份,今日出去問佢拎佢一句話....呢排咁多game出個個都睇著隻bio呢啲返一浸無架喇
我呆左.....聽日再去第二道搵,我唔想響人地舖頭買咁恥辱

Hawx Plane Unlock Codes

(HOLD LT) [X], [LB], [X], [RB], [Y], [X]: Unlock A-12 Avenger II
(HOLD LT) [LB], [Y], [LB], [Y], [LB], [X]: Unlock F-18 HARV
(HOLD LT) [RB], [X], [RB], [X], [RB], [Y]: Unlock FB-22 Strike Raptor

引用:
原帖由 gtoray 於 6-3-2009 20:01 發表

好彩我買左~
好在我唔洗買都有得玩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

呢隻game 我o係公司剛打完左搵雷達o個版
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-3-2009 04:26 發表
呢隻game 我o係公司剛打完左搵雷達o個版
on-line story mode co-op now!!!

岩岩打完normal mode個campaign,呢隻係我第一隻ja飛機ge xbox 360遊戲,感覺唔錯,d任務幾多元化。不過用手掣玩會玩到好肉緊,個left joystick劃唒ar…

手掣玩跟TRACK難跟D,速度控制唔方便
joystick就難轉武器同控制僚機
如果用AC6個joystick打就好囉...

BTW,打爆左normal

發新話題