26 12
發新話題

港甲打假波疑雲。。。有幾多人對港甲不存希望

引用:
原帖由 kimkileo 於 3-4-2009 01:13 發表
......香港足球睇得架咩....
星期日同伯爺睇,鬧下d球員,一路飲住杯靚茶,幾開心

我覺得係個別事件嚟嘅 .......
講真, 球員都要生活, 如果佢地嘅人工係一個正常水平, 會唔會仲有人做呢d傻事

引用:
原帖由 derek 於 3-4-2009 01:41 發表
我覺得係個別事件嚟嘅 .......
講真, 球員都要生活, 如果佢地嘅人工係一個正常水平, 會唔會仲有人做呢d傻事
human wants are unlinited

外國高薪球員一樣會打假球....只係場戲會好d
鵰。豹。狸。獅。狒

香港大部份睇波既都慣左睇外地波,香港波事實真係太悶,黎黎去去都南華對愉園...
但個個都唸著入場都係伕俾庶渣錢要有燒鵝味,變左個個都唔會入場睇

其實本地足球都唔係無得救
好似近期ge天水圍飛馬就搞得好好啦
提高水平故然重要,
點樣吸引人入場睇, 唔係靠平飛就得

引用:
原帖由 gtoray 於 3-4-2009 16:20 發表
其實本地足球都唔係無得救
好似近期ge天水圍飛馬就搞得好好啦
提高水平故然重要,
點樣吸引人入場睇, 唔係靠平飛就得
係架,和富大埔咁,佢地既主力有好多都係大埔人,聽到自己識既入到港甲都有個心一班人一齊去睇
其實區內都多左人會關心隊波,行過草場見佢地落狗屎都操波,啲人行過都識講佢地咪和富囉.
如果足總推動多啲十八區既機構支持青甲果班同埋自建球隊佢地同政府都肯資助下一定唔洗死啦
不過,發下夢先啦x!!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 3-4-2009 15:01 發表

human wants are unlinited

外國高薪球員一樣會打假球....只係場戲會好d
收左錢交唔足戲咪穿崩羅.....

回復 18# 的帖子

咁相對外國打假波的比例冇咁高嘛

引用:
原帖由 derek 於 3-4-2009 18:41 發表
咁相對外國打假波的比例冇咁高嘛
唔係掛....淨係一個英超聯一個歐冠杯一個意甲再加世界杯外圍賽都有排玩....
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 1233 於 2-4-2009 21:19 發表

我覺得係香港無需要禁做
因為獎金又唔係多
外圍有莊家,有球員肯收錢打假波的,邊度都一樣
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

26 12
發新話題