發新話題

唔知呢個妹妹會賣到幾時呢 ?

引用:
原帖由 於 14-4-2009 16:43 發表
我睇黎都要擺返個檔口賣身葬玩具...
你想死我可以成全你既.......

下次啦,視呼買淨幾多$
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-4-2009 16:41 發表
其實計下計下, 連本連車錢, 佢可能賣晒都係賺得兩千幾蚊...

頂帽佢分分鐘要$20/p, $1000貨本, 再加$1000注冊費, 淨本$2000左右

賣$100頂, 賣晒可收$5000, 其中1000, 搭車食飯應該都洗晒...講真我對佢又無咩好感 ...
傳媒要煽情呀....

引用:
原帖由 於 14-4-2009 16:51 發表

=( 唔係我要死..係我賣身黎葬d玩具=( 唔係葬我自己=(...屋企冇位擺玩具=(
咩玩具先
如果係玩具槍ge話應該有唔少人肯收留佢......

引用:
原帖由 於 14-4-2009 16:51 發表

=( 唔係我要死..係我賣身黎葬d玩具=( 唔係葬我自己=(...屋企冇位擺玩具=(
好簡單....捐出黎俾CGF大抽獎....

[quote]原帖由 萬寶路 於 14-4-2009 17:04 發表
總好過一班 連買 bb彈都要問亞媽

佢企在街上賣貨雖則是犯法, 但放上YAHOO, 效果不及在街上直接, 好似年銷D貨咁, 平時你唔會買, 箱仔舖租金不平, 暴光機會不及在街上賣, 未必適合佢, 不過佢可以博到一舊錢, 再放進舖賣也可, 講真我寧願見到多D少女非法擺賣 都好過見到個D"合法"寬頻檔。你諗下自己十幾歲做緊D乜? 日日係屋企讀書?

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-4-2009 16:41 發表
其實計下計下, 連本連車錢, 佢可能賣晒都係賺得兩千幾蚊...

頂帽佢分分鐘要$20/p, $1000貨本, 再加$1000注冊費, 淨本$2000左右

賣$100頂, 賣晒可收$5000, 其中1000, 搭車食飯應該都洗晒...講真我對佢又無咩好感 ...
物你咁講呀!!你都係人父母,你都想有個咁孝順的女架
如果有人話我生的仔女一定有咁好..........我生一打又點話
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 14-4-2009 18:38 發表

物你咁講呀!!你都係人父母,你都想有個咁孝順的女架
如果有人話我生的仔女一定有咁好..........我生一打又點話
我會寧願佢讀好D書先再算囉, 如果我個女明明讀得書ge走去搞3搞4我寧願當小個好過!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 starfox 於 14-4-2009 17:46 發表
佢企在街上賣貨雖則是犯法, 但放上YAHOO, 效果不及在街上直接, 好似年銷D貨咁, 平時你唔會買, 箱仔舖租金不平, 暴光機會不及在街上賣, 未必適合佢, 不過佢可以博到一舊錢, 再放進舖賣也可, 講真我寧願見到多D少女非法 ...
到成街都係果陣你就唔會咁講啦
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 14-4-2009 18:41 發表

我會寧願佢讀好D書先再算囉, 如果我個女明明讀得書ge走去搞3搞4我寧願當小個好過!
佢以經好讀得書架la,,,,加上份人有腦又肯做........佢一定會有出頭天,我都好想生到個咁樣的女
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

發新話題