發新話題

高達立在大地上!!!

引用:
原帖由 飛哥仔 於 21-5-2009 20:37 發表
好似唔係合比例阿? 如果用附近既人做對比, 好似大過原本既SIZE?
咩野係合比例?
高達都係D人畫出黎架姐....
1:1....D人都係吹架姐....
差兩cm咪唔係1:1? 點度阿?
最先所畫的高達同E家所出既模型都好大出入啦....
咁唔通又話唔係跟足喇WO....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 21-5-2009 20:37 發表
好似唔係合比例阿? 如果用附近既人做對比, 好似大過原本既SIZE?
師兄,咁你有冇計埋個地台呢?

引用:
原帖由 101653 於 21-5-2009 21:10 發表

咩野係合比例?
高達都係D人畫出黎架姐....
1:1....D人都係吹架姐....
差兩cm咪唔係1:1? 點度阿?
最先所畫的高達同E家所出既模型都好大出入啦....
咁唔通又話唔係跟足喇WO....
每隻型號ge高達有設定ga

引用:
原帖由 gtoray 於 22-5-2009 08:22 發表

每隻型號ge高達有設定ga
剩係睇對腳都知呢部唔係最初版元祖啦....
咁點知佢係咪跟足最初設定咁高?

引用:
原帖由 101653 於 22-5-2009 18:23 發表

有乜所謂?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-5-2009 18:59 發表

有乜所謂?
你聽日係咪得閒阿?
我搞掂個project喇....

引用:
原帖由 101653 於 22-5-2009 20:04 發表

你聽日係咪得閒阿?
我搞掂個project喇....
聽日應該要過一過天后,之後得閒

我比較想睇1:1 knightmare

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-5-2009 20:11 發表

聽日應該要過一過天后,之後得閒

我比較想睇1:1 knightmare
我想要1:1 Armslave!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-5-2009 20:41 發表

我想要1:1 Armslave!
我要1:1 EVA!

1:1 Metal Gear REX

1:1 Buster Machine 7號機「地球帝國宇宙軍太陽系絕對防衛用超巨大人型決戰兵器DIEBUSTER」(身高12,000公里)

我個"諗頭"唔大,1:1既gunbuster就好了

(後加:比樓上個個搶先左添XD)

引用:
原帖由 MarK-C 於 22-5-2009 21:05 發表
我個"諗頭"唔大,1:1既gunbuster就好了

(後加:比樓上個個搶先左添XD)
整架超銀河Gurenragan!

引用:
原帖由 101653 於 22-5-2009 18:23 發表

你咁講都無野好講 ....LEE個FEST係慶祝上畫30周年,個網頁SHOW個好似元祖既野出來.....而且我係覺得"好似"唔多合比例, 再者都有師兄講左我忘記有地台, 更加上我無好似師兄咁熟悉高達史只睇隻腳既小部份就知道LEE架唔係元祖高達.......我又無汁著過差哥1-2mm就係人地老吹1:1.....

我只係覺得"好似"姐......使唔使咁.......我只好唔再講好了....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-5-2009 21:37 發表

整架超銀河Gurenragan!
我要1:1 天元突破大紅蓮祼眼!

發新話題