發新話題

[10/6] Kuznetsov版主大人 + 名設計師bonzonie 生日快樂 ^^

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-6-2009 01:34 發表
咁樣搞場大野啦!
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

生日快樂

生日快樂
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

生日快樂
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

生日快樂

生日快樂
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-6-2009 01:34 發表
咁樣搞場大野啦!
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-6-2009 18:21 發表

莊家PM左你,我條電腦數拖到幾時先有聲氣

引用:
原帖由 亞延 於 9-6-2009 18:29 發表

莊家PM左你,我條電腦數拖到幾時先有聲氣
我都未收機播
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-6-2009 18:55 發表

我都未收機播
你都有2010借機啦死佬,我買左黑色GPS版,不如過有都唔用啦又係慢過嘜,我係未裝XPT

引用:
原帖由 亞延 於 9-6-2009 18:59 發表

你都有2010借機啦死佬,我買左黑色GPS版,不如過有都唔用啦又係慢過嘜,我係未裝XPT
真係有GPS版??

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-6-2009 19:02 發表

真係有GPS版??
係堅有的,我果部機灶跟埋FUJISU既MAPKING 條CODE,裝左就用到,不過基於VISTA真係太快
如果我渣車既人腦GPS定位系統定位速度係10SEC,誤差距離係5M.U2010根本唔夠我黎... 開定左真係唔識路靠佢都OK既
而家係真係搵緊隻XPT RECOVER裝同埋想轉SSD,長期TARGET....WIN7

生日快樂!

bonbon , 死神 , 生日快樂~~

生日快樂

發新話題