發新話題

查實....

引用:
原帖由 derek_lok 於 6-7-2009 01:52 發表
英沙??
搵唔到靚ge相
依家係  new zealand

引用:
原帖由 wonglk 於 6-7-2009 01:53 發表

唔知點解我感覺到你想用一位人兄既生命令到上面邊返素色..
反正都係,我唔介意比多幾個一齊去旅行的,反正一個又係轉灰色,幾個奐係轉灰色
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 蕉皮 於 6-7-2009 01:55 發表
上傳個黑色做記念
火上加油又煽風點火的人,我一向都好欣賞 .........................
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 02:00 發表

火上加油又煽風點火的人,我一向都好欣賞 .........................
我只係覺得呢個黑色logo有一個好重大既意義係後面,所以上傳比各位懷念一番
本帖最近評分記錄
  • 威望 +10 好 ! 6-7-2009 02:08

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 01:58 發表

反正都係,我唔介意比多幾個一齊去旅行的,反正一個又係轉灰色,幾個奐係轉灰色
交比你啦

引用:
原帖由 蕉皮 於 6-7-2009 02:04 發表

我只係覺得呢個黑色logo有一個好重大既意義係後面,所以上傳比各位懷念一番
嗯, 都係唔好拎來講笑

我都唔希望黑色logo出現
上次出現係四川地震

英沙紀念我.

引用:
原帖由 蕉皮 於 6-7-2009 02:04 發表

留o係心入面就夠ga la,因為會勾起好多人唔開心的思緒

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 02:10 發表

留o係心入面就夠ga la,因為會勾起好多人唔開心的思緒
咁我整走佢啦

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 01:42 發表

有問題

邊有呢
幻覺黎架咋

引用:
原帖由 gtoray 於 6-7-2009 01:43 發表

會....到時你通知聲我...
有心了

其實都算有一面之緣
記得佢係著數叢

我唔係D見過人一兩次就話自己同人好老友果D

[attach]79265[/attach]

引用:
原帖由 gtoray 於 6-7-2009 01:56 發表

搵唔到靚ge相
依家係  new zealand
幾時輪到法蘭西....

引用:
原帖由 zeta 於 6-7-2009 15:46 發表

幾時輪到法蘭西....
ByeBye Zeta大哥
delete

如果有得整個script,random 張圖片就好玩囉

發新話題