發新話題

call of duty 6 終極收藏版既贈品會令人O爆嘴(更新左,有片睇)

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 14-7-2009 16:54 發表

$1000=.=
  $2000我都買啊,
大老,我錯
不過如果大家買返來會不會用呢?

引用:
原帖由 limyueshing 於 14-7-2009 19:10 發表

大老,我錯
不過如果大家買返來會不會用呢?

大家唔係諗住佢好似依家D軍用夜視咁好用MA....?

回覆 18# 的帖子

i am in, just the shape its good enough for me

引用:
原帖由 gtoray 於 14-7-2009 20:47 發表
大家唔係諗住佢好似依家D軍用夜視咁好用MA....?
呀公知道支鏡既資料!?

引用:
原帖由 wonglk 於 14-7-2009 23:42 發表

呀公知道支鏡既資料!?
唔知啊
不過估計會係玩具質素, 有型外殼

佢一開個盒頂, 見到個鏡頭, 就大約知道咩事了

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 15-7-2009 00:22 發表
佢一開個盒頂, 見到個鏡頭, 就大約知道咩事了
果支只係夜間閉路電視+IR燈
但我都會排隊買

引用:
原帖由 生豪 於 15-7-2009 00:25 發表

但我都會排隊買
好似包埋個死人頭添WOR~

又幾有趣喎~~~~
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

佢又話係"如假包換的軍用夜視鏡"既
咁而家即係玩具貨喇喎

引用:
原帖由 生豪 於 15-7-2009 00:25 發表

但我都會排隊買
咁我去鴨記算

跟本支鏡就係兒童用夜視鏡~
不過都想玩下~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

發新話題