發新話題

[認真] 又係梅窩

自私新人類

太自私啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-8-2009 23:38 發表

開埋政府辦工室,警察基地同軍營丫笨
梅窩自

引用:
原帖由 ACYY 於 3-8-2009 00:33 發表

梅窩自給自足區
梅窩自

引用:
原帖由 gtoray 於 2-8-2009 23:47 發表
支持興建梅窩大學~~~
你邊樹大學架.......我梅大架.....

引用:
原帖由 黑田一真 於 3-8-2009 01:03 發表
你地對入面認識幾多???
全港6百幾萬人...個個都可能1年或者幾年先入去一次 2日1夜游下水
你地就清楚人地要既係咩???唔接納就要比人話唔識包容??
有樣野叫做社區配套...學校係社區配套其中之一...但正生呢d學校段估 ...
你識講冇人用啦
咁點解唔俾人?

你又話d人出去讀書, 咁點解之前會俾人殺, 最奇怪的係, 你又話冇人用wo

引用:

你地唔清楚入面生活環境唔該唔好亂咁笑人....咁樣你地同陳巧文無分一別...一樣都係咁無知
請問你對陳巧文認識又有幾多???
唔該唔好亂咁笑人, 咁樣你同我地都冇無分別.
一樣都係咁無知

你明我想表達d咩嘛?

引用:
你地對入面認識幾多???
全港6百幾萬人...個個都可能1年或者幾年先入去一次 2日1夜游下水
你地就清楚人地要既係咩???唔接納就要比人話唔識包容??
有樣野叫做社區配套...學校係社區配套其中之一...但正生呢d學校段估 ...
引用:
原帖由 黑田一真 於 3-8-2009 01:16 發表

係因為呢個政府認為間學校太少人...所以要殺校.
d人就要散晒去東涌或者大澳又或者出去出面讀書..
間學校少人用或者無人用都好..社區配套就一定要有
某區個公廁因為少人用什至無人用...係咪就可以某區唔洗有公廁 ...
唔係社區需要正生,而係正生需要社區

係社區需要正生............最近個個K仔當飯食,開多幾間正生都唔夠用
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 黑田一真 於 3-8-2009 01:20 發表

咁點解要定要送入黎離島????
佢地既第一步一定要係一個人少既地方開始?
出面無位咩????香港咁大...只係大嶼山有位????
無錯,佢地係由無人既荒島開始,直到現在呢一刻

引用:
原帖由 亞龍 於 3-8-2009 01:22 發表
係社區需要正生............最近個個K仔當飯食,開多幾間正生都唔夠用
唔只正生嫁,仲有好多叫正x同正x嫁

發新話題