發新話題

Call of Duty 4 討論區(即將啟用)

唔洗客氣 ,如果大家對game版或者遊戲專區有啲咩新建議或者改善地方都可以直接聯絡小弟

明白!!
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

基於無左個專區....
在此討論吧.....

點解無左架......

點知姐?問阿公

因為.......似乎分區反而難以集中討論

引用:
原帖由 tinchauy 於 12-8-2009 17:35 發表
點知姐?問阿公
我有份提出既...我認為現況比較好些,我歡迎tinchauy繼續推動COD遊戲介紹
當然今後我會按情況與呀公協調作出調整
如果有任何建議可以再主動聯絡小弟

cod4我有玩呀!
呢排成日去hkt9到玩,我入面叫B.43 WaTeR 或'SpeeDeR'

引用:
原帖由 亞爾多 於 8-8-2009 23:11 發表
原來師兄咁短時間就同我地混熟......
唔講唔覺喎
好難相信 如何咁快混入CGF 的

引用:
原帖由 亞延 於 12-8-2009 19:45 發表

我有份提出既...我認為現況比較好些,我歡迎tinchauy繼續推動COD遊戲介紹
當然今後我會按情況與呀公協調作出調整
如果有任何建議可以再主動聯絡小弟
本來我想做Call of Duty專區版主...
無得做啦.....

公告:
今天邀請玩COD4(PC版)的玩家加入
L.A.DOMINATION!!!
8.3.28.209:28930
一齊玩

我唔係買正版,入唔到

引用:
原帖由 tinchauy 於 14-8-2009 14:12 發表
公告:
今天邀請玩COD4(PC版)的玩家加入
L.A.DOMINATION!!!
8.3.28.209:28930
一齊玩
一入到去
好快就lag,然後server disconnect

無事呀
去玩COD:WAW先

引用:
原帖由 tinchauy 於 14-8-2009 21:36 發表
無事呀
去玩COD:WAW先
唔知關唔關個HDR事......
CGF快D開ser啦

發新話題