發新話題

天王車禍

引用:
原帖由 亞延 於 29-9-2009 12:39 發表

架車有龍門架,佢咁都死我覺得大機會係內出血死
http://tv.on.cc/index.html?s=3&a ... 9M&d=1254128797

呢段片有講…佢成個腦被削開…
黎sir R.I.P.…補你果陣真係覺得你教到我地好多野的…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 Zap 於 29/9/2009 12:48 PM 發表

have you driven any of the above?
唔一定要夠18歲識揸車先識車既

引用:
原帖由 亞延 於 29-9-2009 12:39 發表

架車有龍門架,佢咁都死我覺得大機會係內出血死
打左咁多個觔斗 ,,,唉,有架都冇用啦、、、

引用:
原帖由 Zeiss 於 29-9-2009 12:53 發表

唔一定要夠18歲識揸車先識車既
I almost forgot who you are..

回覆 4# 的帖子

睇報佢果架係GT3,又唔係普通911

回覆 6# 的帖子

yeah,同好,直頭james bond feel!
不過,有錢就梗係bugatti同zonda啦

引用:
原帖由 Zap 於 29-9-2009 12:55 發表

打左咁多個觔斗 ,,,唉,有架都冇用啦、、、
咁要LEO要你死你想唔死都難既,但係唔好睇到GT3好似積木咁,今次明顯係佢自己攬炒
有幾何見到香港車禍德國車可以炒到A柱都彎,佢咁既車速同路段俾佢帶埋頭盔都可能死

引用:
原帖由 louisli 於 29-9-2009 10:21 發表
保時捷好咩?
一街都係,我有錢一定唔會買保時捷囉
HMMWV
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

....剩番miss tann一個...仲要番工觸景傷情...好傷心阿...=(
渣車都係唔好渣咁快 小心好...=(
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 亞延 於 29-9-2009 13:49 發表

咁要LEO要你死你想唔死都難既,但係唔好睇到GT3好似積木咁,今次明顯係佢自己攬炒
有幾何見到香港車禍德國車可以炒到A柱都彎,佢咁既車速同路段俾佢帶埋頭盔都可能死
唔難想像當時人落山車速有多高.. 唉!大家真係係想飛車前先想想身邊既親人同朋友....x!!

GT3 RS 既Roll cage淨係C柱去到B柱... 如果包埋A柱就實唔洗死...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 Boniface 於 29-9-2009 13:14 發表
DBS...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回覆 27# 的帖子

yeah!!

一般行街既車撞車時有屈折緩衝區,
將撞擊力卸走保護裡面既乘客;
賽車既設計係需有個好堅硬既車架,
比一般行街既車硬好多,
但遇撞擊時衝力被車架緩衝既較少,
衝力變相轉移去車內其他地方。
多年前有架F40系城隧攬路牌,
裡面兩兄弟死亡,車架完全無事,
賽車,係應該系track用的...

引用:
原帖由 Boniface 於 29-9-2009 13:14 發表
楂快的的啦.....汽車工業靠你地啦....

bugatti

zonda

發新話題