發新話題

今日看左阿凡達

星期一睇左
$70 @ apm 早場
如果有100分我比我會比滿分因為真係好正

超正....101分
我睇左兩次....兩次都去左3D版本既戲院
但又想睇多次

引用:
原帖由 Paul 於 24-12-2009 02:16 發表
影射伊拉克同黑水,

而且片中所有地球人99%也是白人
唔只影射現代,同時有影射當年英國入侵美洲大陸,再順便同飛碟迷講"人類都終有一日會係其他星球的入侵者"~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

正, 真係好正
劇情, 音樂, 晝面同人物描繪都係一流
睇到好熱血~~ 好 touching !!

o岩o岩睇完返黎, 真係好正好正...
IMAX絕對抵睇, 直係睇多次都願...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 ea4101 於 24-12-2009 12:19 發表
星期一睇左
$70 @ apm 早場
如果有100分我比我會比滿分因為真係好正
點解我APM要$120?

我覺得好似“黑水公司”大戰“活著”。何守信在旁述。

我覺得呢套戲可以有前傳, 會唔會拍就唔知喇......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 27-12-2009 16:02 發表
我覺得呢套戲可以有前傳, 會唔會拍就唔知喇......
金馬倫話有三部曲.....

成套戲好似另一套戲:最後武士

引用:
原帖由 kimkileo 於 27-12-2009 17:47 發表

希望keep到一樣咁好睇啦~~
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 27-12-2009 17:47 發表

咁要儲定錢啦
真係好好睇
雖然冇去IMAX睇
去左百老匯睇早場$60
但係即使睇IMAX都抵啦

人類先係生番

引用:
原帖由 cy3213 於 27-12-2009 13:40 發表

點解我APM要$120?

我覺得好似“黑水公司”大戰“活著”。何守信在旁述。

$70 @ apm 因為早場
我都睇咗~極正,完全唔覺3粒鐘

IFC $150 !!

引用:
原帖由 seals 於 28-12-2009 00:34 發表
IFC $150 !!

搶呀~~~~

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

發新話題