發新話題

祖國漫畫瘋魔日本...

引用:
原帖由 於 12-3-2010 17:08 發表

我都係追到呂布果到......超感人.,,,之後就冇心機睇....而家講到邊都唔知...
same here ...
有d劇情都幾複雜

i love the simple makeup girl ......

引用:
原帖由 於 12-3-2010 17:14 發表

吊蟬你係睇不是人??
火鳳

引用:
原帖由 gtoray 於 12-3-2010 17:00 發表

人生少好多樂趣~
我乜野書都會睇....係唔睇漫畫....

好清純可愛.........
專殺興風作浪的小人

引用:
原帖由 於 12-3-2010 17:08 發表

我都係追到呂布果到......超感人.,,,之後就冇心機睇....而家講到邊都唔知...
而家講到孫策之死... 鳴... 我最愛既孫策...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-3-2010 17:37 發表

我乜野書都會睇....係唔睇漫畫....
原來係寧睇龍虎豹, 不睇龍虎門...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 於 12-3-2010 17:58 發表

果陣佢講孫堅..我真係估唔到佢可以將孫堅寫到咁..
我無睇過演義, 同演義差好遠??
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 12-3-2010 18:00 發表

原來係寧睇龍虎豹, 不睇龍虎門...
咁大個人話冇睇過甜書就真係呃你 ........但真係龍虎豹同龍虎門都冇睇過....

引用:
原帖由 1233 於 12-3-2010 12:15 發表
正呀
影相,影到靚d都得
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

邊度似28呀

發新話題