發新話題

內衣少女

正!好有自然美!

引用:
原帖由 飛哥仔 於 6-4-2010 18:01 發表

我唔覺喎 , 其實相對地已經好保守, 我個人覺得ok唔過火囉. (o岩o岩睇晒成個相薄.....除非你有d更sexy既未放上去另計)

其實我都好想試下影人像.....
冇la............下次以經約左同一個Model........我都好想影多次佢最靚的一面............但着左衫的........

我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

引用:
原帖由 亞龍 於 7-4-2010 02:29 發表

冇la............下次以經約左同一個Model........我都好想影多次佢最靚的一面............但着左衫的........
每個女仔最靚嗰面都唔同.....唔一定少布先好嘅....

回覆 11# 的帖子

C兄果然係正人君子 XP

其實...我都想影人

影泥影去都係花花草草~

等5月!女朋友放假,我就出手嫁LA

引用:
原帖由 queen 於 7-4-2010 00:40 發表

呢樣真係要考吓自己.......我哋呢D百佳, 睇得太多日本嘅參考書........好多post/構圖入晒腦....呢次就係要睇吓自己得唔得.....
邊方面⋯?

引用:
原帖由 queen 於 7-4-2010 00:40 發表

呢樣真係要考吓自己.......我哋呢D百佳, 睇得太多日本嘅參考書........好多post/構圖入晒腦....呢次就係要睇吓自己得唔得.....
乜野得定唔得先(明玩野mode)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 8-4-2010 01:22 發表
C兄果然係正人君子 XP

其實...我都想影人

影泥影去都係花花草草~

等5月!女朋友放假,我就出手嫁LA
有考慮過join人地d影model團唔影jai睇人地點影點準備希望可以從中偷師 , 小弟都有試過找朋友既朋友來試影, 不過都唔係好滿意, 成日係d雜誌 (digi哥d...)見到d人影到d女咁靚 , 真係好希望有日可以有返幾成功力就好lu...

p.s.: 就係因為太正人君子.....所以我個頭仲係青青地.....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 8-4-2010 01:43 發表

有考慮過join人地d影model團唔影jai睇人地點影點準備希望可以從中偷師 , 小弟都有試過找朋友既朋友來試影, 不過都唔係好滿意, 成日係d雜誌 (digi哥d...)見到d人影到d女咁靚 , 真係好希望有日可以有返幾成功力就好 ...
我..有團喎.......

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-4-2010 01:41 發表

乜野得定唔得先(明玩野mode)
你話呢....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 8-4-2010 01:43 發表

有考慮過join人地d影model團唔影jai睇人地點影點準備希望可以從中偷師 , 小弟都有試過找朋友既朋友來試影, 不過都唔係好滿意, 成日係d雜誌 (digi哥d...)見到d人影到d女咁靚 , 真係好希望有日可以有返幾成功力就好 ...
雜誌影相的師兄多數都係讀過攝影,公司/自己有足夠的架生,
有時攝影環境差,張相爭d,佢地都有強大的art team團隊support,
有前期又有後製,先令d model上鏡靚過真人
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 queen 於 8-4-2010 01:57 發表

你話呢....
god know

引用:
原帖由 queen 於 8-4-2010 01:56 發表

我..有團喎.......
你講4月25日哥團?
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-4-2010 02:05 發表

雜誌影相的師兄多數都係讀過攝影,公司/自己有足夠的架生,
有時攝影環境差,張相爭d,佢地都有強大的art team團隊support,
有前期又有後製,先令d model上鏡靚過真人
所以咪話想試下睇下D專業既 或者D 業餘高手點影相點準備來識多D野囉, 我知道自己係新手同專家比真係自己囉來笨, 不過各人都有夢想同目標既~ (真係遠)

P.S.: 考慮緊讀唔讀攝影COURSE好...不過又唔知邊間好....D COURSE真係有D好平有D好鬼貴...

引用:
原帖由 queen 於 7-4-2010 22:45 發表

每個女仔最靚嗰面都唔同.....唔一定少布先好嘅....
你get錯meaning鳥

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-4-2010 02:11 發表

不過...哥句...經唔同類型既人有唔同既MEANING喎 (咸甜皆宜....)

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-4-2010 02:11 發表

我都有睇龍哥未edit玆delete咗嗰句....
但get錯咩???

發新話題