發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
發現聯邦軍多人玩D…轉玩聯邦軍@@

因為睇緊fairy tail,所以改左名做Lucy-3-""
你係邊個城???好想add你呀><我係sydney
係咪有得上宇宙架=.=邊面多人D…

通常點樣知有人打攻城可以去join???

我係考試…不過唔係CE呀…
同埋CE好似今日考晒筆試啦!!!

另外我想問下…
官方個large battle time點樣對番香港時間=.=唔識睇

thank you^^

In syndey. i saw you just now

space got no people, coz now can't make G3 gundam so there is no point to go space

for regular event, just arrive that place on time to wait
for city siege, u need to see the in-game communication channel
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 MKL04438 於 11-5-2010 15:36 發表
另外我想問下…
官方個large battle time點樣對番香港時間=.=唔識睇

thank you^^
JPN - 1 hr = HK time

e.g. 21:00 JPN = 20:00 HKT
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

終於搵到你啦^^可以加好友嗎?

唔知你會唔會有咁既情況呢…
我成日玩玩下就會全部野停晒得自己係道郁-3-"
等好耐都係咁…

唉…死人網上行><

重係dl唔到@@

真係唔該晒師兄^^

等緊開戰~~~

.....係個官網dl左一舊唔知咩黎.

引用:
原帖由 1233 於 11-5-2010 05:13 PM 發表
重係dl唔到@@
x2

我dl完再upload啦

引用:
原帖由 zetaleong 於 11-5-2010 07:18 PM 發表

very nice of u

引用:
原帖由 zetaleong 於 11-5-2010 19:18 發表
c兄你太好人啦~

dl完    等等upload

成7xx mb.......

dl完入唔到ser.......

MKL04438 please kindly teach other bros where and how u D/L the game successfully la, thx !

發新話題