發新話題

今日奇遇 - 男人的遐想

可能係男人

想得太多了
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

其實係發緊夢......

又幾有趣喎

引用:
原帖由 gtoray 於 6-7-2010 01:42 發表
又幾有趣喎
講真....如果發生係我身上.....我會好驚....

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-7-2010 01:47 發表

講真....如果發生係我身上.....我會好驚....
扮純...

諗起之前成班男同學成隻牛咁係餐廳望上一樓第2間學校既學生妹
之後人地成班女仔對住我對say hello

引用:
原帖由 wonglk 於 6-7-2010 02:19 發表
諗起之前成班男同學成隻牛咁係餐廳望上一樓第2間學校既學生妹
之後人地成班女仔對住我對say hello
點解...我得到既回應都係粗口...

引用:
原帖由 alexl 於 5/7/2010 21:41 發表
話說今日放工約埋老婆撘火車返屋企, 係紅磡站理工天橋, 前面同行有個幾索背影, 緊身白裇衫, 中短窄身裙, 黑絲襪, 高跟鞋....上到火車, 我同老婆坐二人前排座位, 她坐四人長邊位, 離我6米45度斜角, 看正面一般, ...
你係咪發夢咋!?
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 mujiadam 於 6-7-2010 02:15 發表
扮純...
貢我係咁乖架麻.....

引用:
原帖由 mujiadam 於 6-7-2010 02:19 發表

點解...我得到既回應都係粗口...
你個樣似睇人裙底......

引用:
原帖由 gtoray 於 6-7-2010 07:41 發表

你個樣似睇人裙底......
都係果句.....換轉係高級姑爺仔你.....你明裝佢都會同你say hello.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 6-7-2010 11:38 發表

都係果句.....換轉係高級姑爺仔你.....你明裝佢都會同你say hello.....
搞錯...我個樣最多都係似殺人犯姐...又唔係色狼!

引用:
原帖由 mujiadam 於 6-7-2010 14:02 發表

搞錯...我個樣最多都係似殺人犯姐...又唔係色狼!
似強姦犯......

發新話題