29 12
發新話題

有 關 rubber grip 用 料 經 驗 分 享 ~

引用:
原帖由 mk23 於 1-11-2010 10:18 發表
我枝WA wilson CQB都係這樣.
My WA wilson combat grip becomes sticky.

RUBBER 野有樣唔好係.....佢一溶 係番唔到轉頭.....佢唔怕曬...不過就怕濕氣
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 khwong67 於 1-11-2010 11:11 發表

My WA wilson combat grip becomes sticky.
o甘 你 有 咩 o野 打 算 呢 ~ o吾 理 佢 ?
我 o既 W A 就 唯 有 自 己 用 手 慢 慢 " 初 " 走 佢
o吾 要 表 面 砂 膜 囉 ~
廢 事 佢 再 耐 d 出 油 ~

引用:
原帖由 zachary 於 1-11-2010 12:28 發表
RUBBER 野有樣唔好係.....佢一溶 係番唔到轉頭.....佢唔怕曬...不過就怕濕氣
因 為 之 前 o吾 識 ,
入 o左 好 多 都 有 rubber 料 o既 珍 品 ,
以 後 都 小 心 選 擇 了 ~

引用:
原帖由 khwong67 於 1-11-2010 11:11 發表

我支wa sv infinity 1911 IED 5.0塊片都溶到立痴痴
最慘係唔知邊度可以買返塊野....
搞到支野用唔到...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 reporter 於 1-11-2010 12:42 發表

o甘 你 有 咩 o野 打 算 呢 ~ o吾 理 佢 ?
我 o既 W A 就 唯 有 自 己 用 手 慢 慢 " 初 " 走 佢
o吾 要 表 面 砂 膜 囉 ~
廢 事 佢 再 耐 d 出 油 ~
will buy a new grip

我支WA  S&W .40 都係溶左, 買左隻HOGUE 不過唔可以直上, 要大執......但冇乜心機同工具去搞

S&W .40 GRIP 都 係 溶 左

引用:
原帖由 NCP013 於 1-11-2010 16:21 發表
我支WA  S&W .40 都係溶左, 買左隻HOGUE 不過唔可以直上, 要大執......但冇乜心機同工具去搞
S & W.40 o既 lower frame 都 會 走 樣 嗎 ?
我 沒 有 這 槍 , 不 過 一 向 覺 得 佢 好 揸 , 又 靚
真 係 估 o吾 到 , 估 o吾 到 ....

點 解 未 有 買 呢 , 因 為 細 佬 總 係 想 換 埋 slide ,
又 keep 住 原 裝 slide ( o吾 用 ) ,
加 加 埋 埋 , 不 如 有 錢 再 諗

買 隻 HOGUE 比 S & W.40 , 要 執 ( 比 我 都 o吾 識 執 )
應 該 係 執 內 部 位 吧 ~ 高 難 度 !!

引用:
原帖由 reporter 於 31-10-2010 18:27 發表

嘩~ 真 o野 wor
我 在 旺 角 槍 房 都 有 見 過
o吾 知 O岩 吾 O岩 日 本 馬 記 M9 用 呢
其 實 1911 我 都 想 換 呀 ~( 2 款 Rubber GRIP 佢 都 有 )
就 係 o吾 敢 買 囉 ~
一 陣 個 screw  ...
Marui m9 用hogue grip 係fit 的

引用:
原帖由 gtoray 於 1-11-2010 19:48 發表

Marui m9 用hogue grip 係fit 的
HoGue 牌 ~
感 謝 師 兄

我支大陸仔m1014先大問題......

grip...handguard.....stock.....

引用:
原帖由 里安 於 2-11-2010 18:42 發表

grip...handguard.....stock.....
HA HA HA
大 陸 仔 m1014 ( 個 名 很 攪 o野 )
即 係 o個 種 手 拉 大 支 o野 嗎 ?
你 都 鍾 意 " 銀 牙~ 銀 牙~ "

係 wor , 好 多 橡 膠 parts
而 家 未 有 出 事 吧

引用:
原帖由 里安 於 2-11-2010 18:42 發表

me too~一拎上手成手都係~
不過現已完全根治~

引用:
原帖由 d.s 於 2-11-2010 19:36 發表

me too~一拎上手成手都係~
不過現已完全根治~
d.s.師 兄 ~ 你 又 點 樣 樣 完 全 根 治 先 ~ 分 享 分 享

29 12
發新話題