發新話題

巴西警方与毒贩在里约热内卢街头交火

引用:
原帖由 101653 於 27-11-2010 16:51 發表

應該話打9mm就冇機會中流彈?
又或者打9mm比流彈打中就唔會死?
6mm都會死人的

引用:
原帖由 Kungz 於 26-11-2010 12:06 發表
佢地好似習慣唔帶頭盔咁既?係平民區出動裝甲車唔驚殺錯良民咩?
咁鬼樣點舉辦奧運世界杯啊…
出動裝甲車其實好正常姐... 每個國家罪犯等級不同, 何況巴西黑幫錢多武器強喎! 用裝甲車俾番啲保護警員都唔得先?   不過用AAAV-7係小見啲
仲記唔記得早前仲將直昇機打左落黎?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 Gabriel2342 於 27-11-2010 19:47 發表

出動裝甲車其實好正常姐... 每個國家罪犯等級不同, 何況巴西黑幫錢多武器強喎! 用裝甲車俾番啲保護警員都唔得先?   不過用AAAV-7係小見啲
架野同軍隊借ga~

引用:
原帖由 Kungz 於 27/11/2010 12:07 發表

平民區周圍都係民居,裝甲車上面支0.50開火會唔會穿牆打到平民呢?
今朝新聞話已經有一個14歲女仔中流彈身亡喇…
點可以將WARGAME等同實戰架…
你要明白,佢地對付既唔係普通既毒販、強盗......,而係一枝"小型軍隊"...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 27-11-2010 20:32 發表

你要明白,佢地對付既唔係普通既毒販、強盗......,而係一枝"小型軍隊"...
D裝備分分鐘精良過班特種部隊

引用:
原帖由 101653 於 27-11-2010 20:36 發表

D裝備分分鐘精良過班特種部隊
巴西d毒販裝備好似唔係走高檔路線, 應該係市井型 ~

引用:
原帖由 gtoray 於 27-11-2010 20:43 發表

巴西d毒販裝備好似唔係走高檔路線, 應該係市井型 ~
唔見得班特種部隊果D裝備好好丫

BTW
你一講高檔路線
我就諗番起墨西哥既犯毒集團

引用:
原帖由 101653 於 27-11-2010 20:45 發表

唔見得班特種部隊果D裝備好好丫

BTW
你一講高檔路線
我就諗番起墨西哥既犯毒集團
台灣都唔弱哎~

引用:
原帖由 gtoray 於 27-11-2010 20:46 發表

台灣都唔弱哎~
M16級既槍通街都係

香港真係和平

引用:
原帖由 hkncnc 於 27-11-2010 13:59 發表
打仗咩
果邊d毒犯唔簡單,警察既槍好多都係果度收番黎
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-11-2010 21:23 發表

我記得果邊d毒犯玩F2000,M82A1,G36K.....應有盡有

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 27-11-2010 21:23 發表

墨西哥
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=60697

引用:
原帖由 adlar 於 27-11-2010 21:25 發表

我記得果邊d毒犯玩F2000,M82A1,G36K.....應有盡有
引用:
原帖由 101653 於 27-11-2010 21:27 發表

墨西哥
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=60697
所以話,做毒男有咩唔好
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 Kungz 於 26-11-2010 12:06 發表
佢地好似習慣唔帶頭盔咁既?係平民區出動裝甲車唔驚殺錯良民咩?
咁鬼樣點舉辦奧運世界杯啊…
知道有鏡頭對住, 緊係唔帶頭盔, 唔帶MASK矇面啦

D戰爭槍戰動作電影主角都係咁架啦    打GAME都係咁架

發新話題