發新話題

新玩具

引用:
原帖由 gtoray 於 17-1-2011 00:30 發表

伸縮柄~
係咪有得送 ?
郵費我比 ?
第二個就唔得,大佬G點話點好,ms立刻同你訂,俾你個地址ms收到儘快寄出!
mswong@ntlworld.com

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 17-1-2011 01:07 發表

第二個就唔得,大佬G點話點好,俾你個地址ms儘快寄出
唔係咁大細超,佢有我冇呀?

引用:
原帖由 MS 於 17-1-2011 01:07 發表

第二個就唔得,大佬G點話點好,ms立刻同你訂,俾你個地址ms收到儘快寄出!
我想要支 gsg5 sd ...

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-1-2011 01:12 發表

唔係咁大細超,佢有我冇呀?
大佬銘,ms在cgf掛單,唔睇僧面都睇佛面喇 ,你要ms豆零都唔賺你....兄弟多難招呼,祈為見諒!如果你想在Mother care 訂野...ms幫你打點
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 gtoray 於 17-1-2011 01:14 發表

我想要支 gsg5 sd ...
唔知香港俾唔俾喎,好多地方大喊十...見到個款都瓜瓜叫!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 17-1-2011 01:30 發表

講下笑咋 ms 大佬~

ms講咗咁奈...唔記得介紹le支叫做GSG.22 Rim fire rifle
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 17-1-2011 01:30 發表

基本上...唔得!因爲:

1)載彈量太多(22發)- 雖然只係.22lr但依家香港牌照部不明文規定民用既實彈長鎗超過十飛都好難會批...

2) 好似MS叔話齋 - 呢支嘢個款太tactical...警方又會問你要呢支嘢嚟想做乜...

3)最後就算法律上開晒綠燈都仲有一個最大既金剛箍 - 鎗鋪話需求太少唔幫你入(就算全香港鎗會夾埋一齊搞團購都未必夠數 - 更何況依家根本就係一盆散沙)...我訂緊閹既MP5都遇到呢個情況 ...

話時話 - 呢支嘢系英國新閹都應該唔使好似其他new spec deact咁焊實(i.e. 閹咗都仲可以成支拆開)...

回覆 23# 的帖子

多謝指教,le支.22LR rifle在英合法使用根本唔使閹
在英國閹槍条文清楚,人人平等,人人都可以自已閹!但一定要有資格擁有.
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 17-1-2011 18:08 發表
多謝指教,le支.22LR rifle在英合法使用根本唔使閹
在英國閹槍条文清楚,人人平等,人人都可以自已閹!但一定要有資格擁有.
打既時候.22唔知會點既聲呢?枝suppressor打完用什麼洗?
http://blog.yahoo.com/SBSDouglas

悟空回水廉,假猴招兵馬.敬世話西遊,道盡五千年.

引用:
原帖由 FPGRM 於 17-1-2011 22:14 發表

打既時候.22唔知會點既聲呢?枝suppressor打完用什麼洗?
打既時候.22唔知會點既聲呢?睇下用乜子彈,ms用subsonic靜好多
枝suppressor打完用什麼洗? 唔知是否裝假狗,答唔到你
尊重人格, 請勿抄習

回覆 23# 的帖子

原來有10 rds mag
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 17-1-2011 00:28 發表

你地中意邊支多d  
梗係呢支....

但係民用市場真係多數都用硬柄, 伸縮柄確係難搵...
鵰。豹。狸。獅。狒

唔好睇小啲.22長槍(殺傷力都好大)! 都算叫有得玩吓凹警凸警feel啦.......

發新話題