發新話題

巾幗英雌

引用:
原帖由 ohnavi 於 11-3-2011 16:24 發表
演習卅練習,我覺得是否真槍問題不大喎
問題係...m4同97式好大分別

wow!特警著皮鞋

引用:
原帖由 seamoncheng 於 11-3-2011 19:38 發表

問題係...m4同97式好大分別
或者人地主要裝備係CQ-A呢

做 SHOW 任務, 影相任務 ...... 是是旦旦啦

著高跟鞋都夠膽死, 認真程度就 ?????  但唔代表真正實力架喔

架坦克隨時係拍戲道具, 內地造戰爭道具好似架

引用:
原帖由 keane 於 11-3-2011 23:57 發表
做 SHOW 任務, 影相任務 ...... 是是旦旦啦

著高跟鞋都夠膽死, 認真程度就 ?????  但唔代表真正實力架喔

架坦克隨時係拍戲道具, 內地造戰爭道具好似架
變型金剛都係內地做架

引用:
原帖由 亞爾多 於 11-3-2011 23:59 發表

變型金剛都係內地做架
特警演習關陸軍坦克叉事咩

仲要得10個女警咁大把
擺明係個別領導要威, 壯吓聲威, 唔打得都睇得, 唔睇得都嚇得ㄚ嘛

真係唔知就比佢嚇死
知就比佢笑死....

冇個得!!.................
I WANT YOU FOR US ARMY (2ID)  !!
軍令如山、軍紀似鐵    貪生怕死毋入此門、升官發財請走別路

引用:
原帖由 SL1991 於 12-3-2011 01:06 發表
冇個得!!.................
洗腳亞姐look.....
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

邊度有call of duty~~~>???

triger finger

回覆 25# 的帖子

第6張相~~左邊有把m134火神~~右邊有SAS~~頂~~睇到COD笑到停唔到- -

第7,8幅, 想表達的似乎係一位由office到逃出黎的女職員, 佈景板前有一位officer down了,佈景入面有個唔知係追定走緊佬的男姓.
...但咁即係點, 用佈景板 去濃縮頭先的situation, 演習就由救個位女職員開始???
但d smoke又扔唔到入去...咁樣只能算係交帶到個procedure, 又唔係太實際...呢種玩法會令到佢地演習的地方比原來的更細, 有乜野好處?? 唔明唔明...
眼光光~

1)日本AV,國內取景...
2)女特警,駐守男子監獄。咁男特警係咪駐守女子監獄?仲唔係AV...正!

發新話題