發新話題

要死一齊死,你衝我又衝

引用:
原帖由 boni 於 30-3-2011 13:57 發表
21歲都大啦仲搵埋d咁既野搞究竟佢地個腦裝乜
你都覺呢...所以我先貼呢段news出黎,佢地個腦都唔知係咪生左草

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-3-2011 14:12 發表

你都覺呢...所以我先貼呢段news出黎,佢地個腦都唔知係咪生左草
你講到好似覺得我唔覺 -_-"""

佢地個應該係空既, 草都冇條....

有片睇的, 個男主角重要講「人權」黎兇記者

http://hk.dv.nextmedia.com/templ ... 15121451&page=2

引用:
原帖由 boni 於 30-3-2011 14:23 發表

你講到好似覺得我唔覺 -_-"""

佢地個應該係空既, 草都冇條....
"( 你講到好似覺得我唔覺 -_-""" ) "......<----我諗你諗多左羅....
冇腦係對佢兩件野一個唔錯既形容...

自己要死都唔好累人啦 onx

要死死開d 唔好害到d司機
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 gd1893 於 30-3-2011 11:13 發表
大路黎講都係呢條,但仲要考慮好多野,而且入既成數就兩睇...   

都係果句常用判詞「搾車要考牌,但行街唔駛」,
所以司機責任一定係嚴格過行人責任。
入唔入既重點應該係, 司機有無盡力避免發生交通意外吧?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-3-2011 14:12 發表

可能係滿腦子韓劇, XX哥, YY妹......

比我就一野抽腳(訓街哎la!)拖返條女埋嚟先講啦
失禮街坊~

引用:
原帖由 queen 於 30-3-2011 13:35 發表

魏女.....唔知點解我硬係睇成醜女.... x 2
魏女.....唔知點解我硬係睇成醜女.... x 3
成件事都幾搞笑...

引用:
原帖由 gtoray 於 30-3-2011 21:04 發表
比我就一野抽腳(訓街哎la!)拖返條女埋嚟先講啦
失禮街坊~
真係咁狠
鵰。豹。狸。獅。狒

笑鳥.......

嗰位年靑女孩好彩係係香港瞓馬路中心,先唔好講啱與唔啱或累唔累到人,真係好危險!若果係大陸啲馬路咁瞓法,睇怕都死九次,奉喻佢倆位得閒上網睇下大陸的奪命交通意外,包佢哋嚇倒心驚胆跳!!正如啲廣告話劑生命無 take 2,唔好一時之氣,令到倆家之家人痛不欲生,真的要好好反省吓喇!!!    

唔該返差館先講

引用:
原帖由 HunterX 於 30-3-2011 20:24 發表

入唔入既重點應該係, 司機有無盡力避免發生交通意外吧?
私家車都仲好D,揸巴士D師傅點算,唔避車_死佢地,避既可能令巴士上面既乘客受傷甚至死亡,兩條命同幾十條命,你叫個師傅點揀
PS:你比我揀既實車埋去為民除害,車死呢兩個低能

發新話題