發新話題

想買把M134

8.本版禁止會員吹水,內容只能為解答問題之答案。

O

樓主發表內容必須為有意義或可以令人明白之字句
否則視為惡意灌水(包括重複發帖)
所有被視為惡意灌水之回覆將被即時刪除
嚴重者將被禁言
謝謝

我lum佢又系個dCS上腦既小學雞......

引用:
原帖由 alfred4042 於 6-5-2011 23:03 發表
http://t1.gstatic.com/images?q=t ... gKfe4tZeztTz020sQYc
M134($6000-$7000)
1) 枝野有幾間廠出, 價錢由US$3500 - 4200.
2) 枝野最輕 11 KG, 最重有 17 KG.

你買黎做乜? 真係買黎托呀?

引用:
原帖由 阿堅 於 7-5-2011 00:41 發表
8.本版禁止會員吹水,內容只能為解答問題之答案。
問題係...佢有問野咩?

M134

引用:
原帖由 alfred4042 於 7-5-2011 19:16 發表
買黎看和玩咯 我家有2把M134啦
so?

一日就買到兩把la?!? ..... But, no one gives a shxt about how many M134 u hv.

引用:
原帖由 alfred4042 於 7-5-2011 19:16 發表
買黎看和玩咯 我家有2把M134啦
SO WHAT? 打6MM BB彈有咩好玩

-del.-

引用:
原帖由 jasonma49 於 7-5-2011 20:02 發表

SO WHAT? 打6MM BB彈有咩好玩
Yeah, buy a real one la.

樓主啊,有無興趣帶你嗰2支M134同我打GAME啊?室外室內都得架

引用:
原帖由 118048 於 7-5-2011 21:40 發表
樓主啊,有無興趣帶你嗰2支M134同我打GAME啊?室外室內都得架
watch out, he may bring a real M134 ...

134真係唔係咩神物LO...

發新話題