發新話題

mission中受傷一問

突然覺得係咪樓主出現過1既經歷
所以先開le 個post ar

首先搵多一個師兄
務求係不影響全部人打game 既情況下
一路叫死一路帶傷者出去死人區

你或果位陪同既師兄 有醫療知識立即對傷者進行護理
兩位都冇就等End game 再搵其他師兄 / 在場職員搞
必要情況下...打999

你冇理由唔識掛?
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 14:42 發表
各位c-hing如果作戰中隊友pk咗起地下行唔到...你哋會

1 抽水踢佢
2 停game拖佢出去
3 照打又同時拖佢出去
依d問題都要問???有人受傷就一定end game 搞左先啦....game遲d再打都無問題啦下
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 rYaN 於 2-10-2011 15:21 發表
問埋d弱智問題
弱智問題X2
偽君子!永遠虛偽!

要梯你partner自己想, 有d人當一場真war咁, 等人救;有d人當一場game, stop左先

引用:
原帖由 Ancestor 於 2-10-2011 22:25 發表
要梯你partner自己想, 有d人當一場真war咁, 等人救;有d人當一場game, stop左先
我覺得如果輕傷都ok,如果傷到行唔郁,係咪停一停睇下咩事先會好d呢?

大聲叫左end game先啦緊係

引用:
原帖由 Ancestor 於 2-10-2011 22:25 發表
投入極有個限度啦下話?
大家出黎打wargame,唔係謀財害命,係求開心
玩到咁盡,一次定終生呀?

哈哈,1呢個答案都係講下笑姐

最主要都係睇下c-hing們答2定3,
事源在請救人質期間(game)有隊員受傷(咬柴),
隊員都非常認真處理傷者及mission completed

此mission令各隊員合作無間啲精神更上一層樓,明白到打game係團體運動唔係英雄主議

另外話人弱智嗰2個答非所問,唔知佢哋出嚟點做事呢?

窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 23:28 發表
哈哈,1呢個答案都係講下笑姐

最主要都係睇下c-hing們答2定3,
事源在請救人質期間(game)有隊員受傷(咬柴),
隊員都非常認真處理傷者及mission completed

此mission令各隊員合作無間啲精神更上一層樓 ...
果然對個mission非常認真
不過我認為應該立即 end game
除非呢個係模擬傷者, 個mission係人員拯救

否則因為要 complete 一個game mission 而有可能令傷者傷上加上是非常不智

回覆 12# 的帖子

拖出去打嗰d平時training都盡量keep住做啲

叫停成場Game ... 做左First Aid 先啦 !!

1.   end game.....2   去睇下傷者點..如需要會叫救護車
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

Hold Game 之後去睇下有冇野幫到手 需要時叫救護車

引用:
原帖由 oh_no_yes 於 2-10-2011 15:13 發表
use another way to answer your question.

如果你作戰中pk咗起地下行唔到,你D隊友會
1 抽水踢你
2 停game拖你出去
3 照打又同時拖你出去

if your answer is 1, then I will suggest to to get ful ...
你有冇LOGIC架,答非所問,有冇用腦諗清楚呀?

發新話題