發新話題

FPS界另一大作: Call of Duty: Modern Warfare 3

個人認為COD係玩STORY+COOP,BF3玩ONLINE

玩左陣, 個故事真係緊張過BF3唔少...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 8/11/2011 10:03 PM 發表
玩左陣, 個故事真係緊張過BF3唔少...
BF係玩ONLINE出家,近2集先開始有STORY,STORY方面當然唔夠FIGHT!

引用:
原帖由 061084 於 8-11-2011 22:11 發表

BF係玩ONLINE出家,近2集先開始有STORY,STORY方面當然唔夠FIGHT!
不過mw系列去到mw2, 已經有d over the top既感覺了...今集更嚴重
縮縮北行鳥 =口=

Just finished downloading, play SP tmr.

終於打爆左!正

引用:
原帖由 fire23wong 於 8/11/2011 11:11 PM 發表
終於打爆左!正
仲未買,爆少少結局出黎好嗎?

引用:
原帖由 061084 於 8-11-2011 22:11 發表

今集 bf3 都非常之 cod
而且氣氛都做得唔錯
online 方面則保持住 bf 特色

引用:
原帖由 061084 於 8-11-2011 23:16 發表

仲未買,爆少少結局出黎好嗎?
反白:成班人諗住去殺Makarov,點知比Makarov陰左,SOAP死左,死之前同Price講Makarov識得YURI,(中間有一斷講反YURI 同Makarov既關系),救完Russia 總統同總統個女之後Price同 YURI 去搵Makarov報仇,最後YURI都死埋,Price KO Makarov

講真都幾Hollywood 電影style

引用:
原帖由 fire23wong 於 8-11-2011 23:24 發表

反白:成班人諗住去殺Makarov,點知比Makarov陰左,SOAP死左,死之前同Price講Makarov識得YURI,(中間有一斷講反YURI 同Makarov既關系),救完Russia 總統同總統個女之後Price同 YURI 去搵Makarov報仇,最後YURI都死埋,P ...
those Delta should be......... too

引用:
原帖由 p7009212 於 8-11-2011 23:55 發表

those Delta should be......... too
反白:得反Price 一個Orz
唔知佢會唔會玩大佢,COD MW4 :ASIA Front
起呢邊箱俄佬打西歐既時候,中國入侵南亞,日本同澳洲

結局好唏噓好SAD
老年喪子真係

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2011 23:17 發表

今集 bf3 都非常之 cod
而且氣氛都做得唔錯
online 方面則保持住 bf 特色
但DICE對於故事表達方式,情節鋪排,氣氛表達等方面真係麻麻地
而且BGM嚴重不足
online方面我覺得做得好好,起碼我好耐無試過玩多人玩得咁開心

玩左幾日BF3...64人場...再玩MW3...好冷清喔

昨晚買左COD, 仲未開始玩...

發新話題