發新話題

原來已差不多廿年了..

引用:
原帖由 B20_hk 於 3-4-2012 23:06 發表

算係第一套有戰術嘅警匪片

當年首映,請咗當年現職飛虎,睇完個個話似紀錄片
家陣好多國家或地區既特警都咩左越來越多野.........有時我懷疑佢地"線"低左起唔到身

引用:
原帖由 tango1997 於 3-4-2012 23:18 發表

家陣好多國家或地區既特警都咩左越來越多野.........有時我懷疑佢地"線"低左起唔到身
菲國特警表示唔公平
佢地乜都無上身都可以冼低起唔返身

本書那期還有其他Wargame 內容, 如當年的田X仔康樂村介紹和廣告,
小弟有時間再post埋上黎, 自己今日睇番先發現原來郡氏有出過玩具鎗喎!

引用:
原帖由 sunny2014 於 3-4-2012 23:24 發表

菲國特警表示唔公平
佢地乜都無上身都可以冼低起唔返身
唉......個單野簡直係國殤港殤........諗起都扯火

引用:
原帖由 tf141 於 3-4-2012 19:49 發表

http://www.youtube.com/watch?v=wHQK6WgdVVo
唔該師兄, 不過始終都想買番隻碟看吓門口

飛虎隊真系好吸引!!!

菲律賓.......原來我地救過佢地,重要兩次

引用:
原帖由 summer 於 4-4-2012 00:25 發表

唔該師兄, 不過始終都想買番隻碟看吓門口
就算搵到咪又係得VCD, 質素都未必會俾上網睇好得幾多

會唔會有人有 LD 版呢 ...

引用:
原帖由 mkmonkey 於 4-4-2012 23:46 發表
會唔會有人有 LD 版呢 ...
有LD版,但希望有人仍有LD機

1:29:00左右
斷腳骨條友:
(手槍瞄住paramedic) 我叫你札住佢阿,聽唔聽到阿

引用:
原帖由 一百蚊紙 於 5-4-2012 00:54 發表
1:29:00左右
斷腳骨條友:
(手槍瞄住paramedic) 我叫你札住佢阿,聽唔聽到阿
斷腳骨條友 = Joe

上個月在旺角星際某二手DVD舖見到有法國版飛虎雄心,放在櫃面「看門口」,開價二百多,
一時猶豫,一星期後已被人買走了!
十分懷念當時的黃敏德。

XM177E2....?
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

引用:
原帖由 airbone173 於 5-4-2012 14:29 發表
上個月在旺角星際某二手DVD舖見到有法國版飛虎雄心,放在櫃面「看門口」,開價二百多,
一時猶豫,一星期後已被人買走了!
十分懷念當時的黃敏德。
200 蚊,真係唔應該諗 ... 一念之差成遺憾呀!

發新話題