發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 陳淨心 於 2-3-2013 04:41 發表

你好二等淮尉閣下!
本人只是說出本人看到的和閣下有所不同而爾, 閣下看到的是高達模型而本人看到的是載滿工具高達模達的包裝盒. 本人的不滿對象只在于光頭店長和收銀妹妹, 而閣下目標是其他員工, 如只是目標不同就 ...
最大問題是管理層?
咪玩啦,成年人出來打工重要人下下話你咩!!!
如果真係開工時砌模型,唔通又係管理層錯?管理不善?

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 2-3-2013 20:39 發表

賣真軍用品加”偽”隻字吹唔脹!偽軍品可能會係友臺潮流!
但友台有個超級發燒友區,唔俾賣,但又准講
係咪精神分裂

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-3-2013 00:55 發表

但友台有個超級發燒友區,唔俾賣,但又准講
係咪精神分裂
以前吹水台唔比吹人水禁言十四日添!有咩做唔出!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 B20_hk 於 4-3-2013 00:51 發表

最大問題是管理層?
咪玩啦,成年人出來打工重要人下下話你咩!!!
如果真係開工時砌模型,唔通又係管理層錯?管理不善?
都話唔好講”砌模型”咯!淨心BB會唔開心嫁!

莫非90後生仔開工想做乜就做乜
偽君子!永遠虛偽!

其實我覺得砌模型是冇極大問題的,不過前提係有冇客,
冇野做時玩電話都好正常
在於蛇王角度,砌模型不失為玩樂
但砌模型絕型就顯示左間鋪有幾hea,d訂貨問題,不只是行政問題,人事應該有因由
而且砌模型亦太張揚
砌模型係度冇問題,不過唔好係我面前砌
俾客見到就好損公司形象
總結,w_c員工砌模係不該的

小弟係未開始返工生活既90後

引用:
原帖由 kenchan3037 於 4-3-2013 01:53 發表
冇野做時玩電話都好正常
但砌模型絕型就顯示左間鋪有幾hea,d訂貨問題,不只是行政問題,人事應該有因由
而且砌模型亦太張 ...
寧比人知 莫比人見, 上網,玩電話都有個樣似為公司"辦事”
砌模型就… 呢度係咪模型舖?

引用:
原帖由 gainax 於 4-3-2013 07:53 發表

寧比人知 莫比人見, 上網,玩電話都有個樣似為公司"辦事”
砌模型就… 呢度係咪模型舖?
如果條友係"古代"做, 砌模型就無問題....

我為條友講句公道話la:我係砌模型吖你吹呀?!我老細無吉我你吹呀?!

回覆 292# 的帖子

咁應該條友過去做試試

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-3-2013 22:57 發表
我為條友講句公道話la:我係砌模型吖你吹呀?!我老細無吉我你吹呀?!
又真係吹你唔漲...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 kenchan3037 於 4-3-2013 01:53 發表
冇野做時玩電話都好正常
而且砌模型亦太張 ...
本人衷心希望閣下日後能出人頭地,大展鴻圖之後,請伙計之時,記得請我呀
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-3-2013 22:57 發表
聽聞裝〃細路電視”喺老細面前直播!

showroom模型真人show!

偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-3-2013 01:25 發表

以前吹水台唔比吹人水禁言十四日添!有咩做唔出!
一直以為"吹水台勿吹水”只係盲神金句

引用:
原帖由 Stig 於 6-3-2013 17:05 發表

一直以為"吹水台勿吹水”只係盲神金句
有D掛住佢

回覆 127# 的帖子

在於員工角度就蛇王得誇張左
在於老闆就就當然執番鑊啦,一係直接抄算啦

發新話題